4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
239
239
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Middelfart Kommunale Tandpleje

Middelfart Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 03-10-2018

2 tandlæger til Middelfart Kommunale Tandpleje

Vi søger 2 tandlæger til Middelfart Kommunale Tandpleje. Det er begge faste stillinger.

Timerne i stillingerne kan deles så der er mulighed for både fuldtid og deltid.

Den ene stilling er med start fra 1. december, den anden fra 1. januar eller snarest derefter.

Vi ønsker en kollega, der har lyst til og evner at arbejde med børn og unge og derigennem bidrage til en fælles faglig udvikling med tydelig fokus på sundhedsfremme.

Et fokus, der også betyder, at vi prioriterer en daglig dialog med børnene og deres forældre meget højt.

Vores nye kollega skal være god til at samarbejde i et team, da vi vægter et godt arbejdsmiljø og arbejdsflow i vores tandpleje.

Vi kan til gengæld tilbyde dig sparring og støtte fra et fagligt stærkt og erfarent personale, der p.t. omfatter 7 tandlæger, 2 tandplejer, 12 klinikassistenter, der også står for et godt og ordentligt arbejdsmiljø præget af en uformel atmosfære med en professionel tilgang til dagens mange opgaver, der kan give både rutine og appellere til faglige udfordringer.

Opgaverne i tandplejen er varieret. Ud over almene behandlinger laver vi kirurgi, behandlinger i sedation, pladebehandlinger for ortodontisk afdeling samt omsorgstandpleje.

Tandplejen har overordnet set gennem de seneste år gennemgået en omfattende modernisering. De fysiske rammer består af i alt 4 klinikker samlet i to hovedområder Øst og Vest. Ortodontisk afdeling ligger i Fredericia og er et I/S hvor både Fredericia og Middelfarts børn og unge hører til.

Du vil få en særlig tilknytning til Øst-teamet, der har klinik på Ejby skole og Nr. Åby skole.

Løn og ansættelsesvilkår sker i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Om Middelfart Kommune:

Broerne begynder her lyder Middelfart Kommunes vision. Her bor godt 38.000 indbyggere, og Tandplejen betjener ca. 8.000 børn og 50 omsorgstandplejepatienter.

Den gode infrastruktur med motorveje, meget hyppige togforbindelser og busser gør det let at komme til kommunen, der ligger midt i Danmarks entreprenante centrum. Flere end 400.000 jobs, et stort universitet og en perlerække af andre videregående uddannelsesinstitutioner kan nås inden for en times kørsel i bl.a. Kolding og Odense.

Senest har Middelfart Kommune markeret sig som en af landets mest grønne vækstkommuner, bl.a. i kraft af et stort, ambitiøst klimaprojekt og med en etablering af en unik naturpark, der ligger på Hindsgavlhalvøen i noget af Danmarks flotteste natur, og som samtidig rummer en mængde historiske og kulturhistoriske attraktioner.


Endelig er Middelfart samlingssted for en række markante kulturbegivenheder fra musikfestivaller, koncerter, litteraturfestival samt i øvrigt hjemby for Clay Danmarks nationale keramikmuseum for dansk og international moderne keramisk samtidskunst.
 

Ansøgningsfrist og nærmere oplysninger:

Ansøgningsfristen er 5.11.18, og vi beder dig om at sende ansøgningen online. Vi afholder samtaler den 12.11.18 fra kl 14.00 på Ejby tandklinik.

Rikke Svanterud Larsen står til rådighed for yderligere oplysninger på 21 57 50 61 og mail rikke.svanterudlarsen@middelfart.dk

 


Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

Kontakt

Middelfart Kommunale Tandpleje

Skippervej 1
5500
Middelfart
Danmark
Tlf: 88885790
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2018
Udløber:
05-11-2018
Kviknummer:
LJA-66212953
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kerteminde Tandpleje
Frist:
26-06-2019
Holstebro Kommunale Tandpleje
Vestjylland
Frist:
30-06-2019