7
7
 ledige stillinger på Tandlaegejob
97
97
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Varde Kommunale Tandpleje

Varde Kommunale Tandpleje

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 29-05-2020

Afdelingstandlæge til Tandplejen i Varde Kommune

Vil du stå i spidsen for at udvikle og drifte en væsentlig del af tandplejen for børn og unge i Varde Kommune, så kan denne stilling være noget for dig!


Tandplejen i Varde søger en engageret afdelingstandlæge til 1.august. Du skal have lyst til at arbejde med ledelse i en organisation, der er opsat på at tilbyde den højeste faglige kvalitet til Tandplejens patienter i en serviceminded atmosfære. Du skal derudover behandle patienter i en stor del af arbejdstiden, og her kræves, at du kan levere en høj faglig kvalitet.


Vi undersøger og behandler ca.10.000 børn og unge samt 130 specialtandplejepatienter på klinikken, og vi varetager stort set alle dele af børne- og ungetandplejen herunder ortodonti. Vi har et godt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk og benytter os af vores optimale muligheder for samarbejde og kompetenceudvikling mellem alle faggrupper, der tilsammen tæller 46 medarbejdere. Der er 18 units på klinikken.


I Tandplejen undersøger vores dygtige tandplejere alle årgange, ligesom de udfører orto-visitation på delegation. Tandlægerne udfører behandlinger og herunder rodbehandlinger og kirurgiske indgreb, hvor vi kun henviser de komplicerede behandlinger til andre tandlæger med særlige kompetencer.


Stillingen er en lederstilling, der består af personale- og faglig ledelse for vores tandplejere og tandlæger, der varetager børne og ungetandpleje samt specialtandpleje og fremover evt. socialtandpleje. En væsentlig del af arbejdstiden vil bestå af patientbehandling, hvor det er afgørende, at du går foran i bestræbelserne på, at vi leverer tandpleje, så patienterne er velbehandlede, og medarbejderne er stolte over, hvad vi præsterer.Det er ligeledes vigtigt, at du har interesse for det store perspektiv med henblik på at skabe mest mulig tandsundhed, at udarbejde og udvikle tiltag og strategier som er videnskabeligt funderet og meningsfuldt kan implementeres i hverdagen på tværs af faggrupper.

Vi foretrækker derfor, at du både har erfaring med ledelse og en solid erfaring med patientbehandling gerne fra offentlig såvel som privat tandpleje. Kompetencer indenfor rodbehandlinger, kirurgi og protetik vil være en fordel.Du refererer til overtandlægen og indgår i et ledelsesteam, der ud over dig består af leder af Klinikassistenterne, specialtandlægen, der leder Tandreguleringsafdelingen, og overtandlægen. Vi lægger vægt på, at du ser det som naturligt at arbejde mod Tandplejens vision, Sunde tænder et fælles ansvar, hvor faglighed, forebyggelse og inddragelse af medarbejdere, patienter og forældre har høj prioritet.Tandplejen er organisatorisk forankret i Børn og Familie, og alle ledere i Varde Kommune forventes at kunne se sig selv som leder jf. ledelsesgrundlaget

http://intranet.vardekommune.dk/media/1503838/Vaerdiplakat-ledelsesgrundlag_final.pdfStillingen er en fuldtidsstilling dvs. 35 timer om ugen i 41 uger om året, og løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.


Tiltrædelse den 1. august 2020 eller efter aftale.


Yderligere information kan fås ved henvendelse til Berit Østergaard Nielsen, på telefon 24 47 66 78 eller på mail til beon@varde.dkAnsøgningsfristen er den 19. juni 2020 kl. 8.00, og ansøgningen samt eventuelle anbefalinger mv. sendes digitalt via linket nedenfor.


Der afholdes samtaler mandag den 22. juni om eftermiddagen.


Ved ansættelser kræves børneattest for ansatte, der skal arbejde med børn under 15 år.
Attesten skal ikke sendes med ansøgningen.

Kontakt

Varde Kommunale Tandpleje

Lerpøtvej 50
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-05-2020
Udløber:
19-06-2020
Kviknummer:
LJA-80351374
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020
Randers Kommunes Tandpleje
Østjylland
Frist:
01-08-2020