6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
74
74
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Guldborgsund Tandpleje

Guldborgsund Tandpleje

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 14-01-2021

Ambitiøs og dygtig tandlæge til kommunal tandpleje i Guldborgsund

Vil du være en del af et stærkt team på 35 dygtige og engagerede tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, så søg fuldtidsstillingen som tandlæge i Center for Tandpleje, Guldborgsund kommunes offentlige tandklinik.
 
Stillingen er med ansættelse fra 1. marts 2021 eller snarest derefter.
 
Lidt om dig:
Du er uddannet tandlæge og har gerne erfaring i kommunalt eller privat regi. Du har en anerkendende tilgang til patienterne og brænder for at hjælpe både børn, unge og ældre samt personer med psykisk eller fysisk handicap. Du bidrager helt naturligt med stort engagement, høj faglig kvalitet og trives godt i samarbejde med forskellige faggrupper i en stor organisation.
 
Lidt om os:
Center for tandpleje er en moderne arbejdsplads i løbende udvikling med de bedste klinikforhold,
engagerede kolleger og gode muligheder for yderligere faglig kompetenceudvikling.
 
Vi varetager tandplejetilbuddet for ca. 11.000 børn og unge, ca. 100 patienter i omsorgstandplejen, 160 patienter i specialtandplejen og 250 patienter i Storstrøms Fængsel. Klinik for social tandpleje for 250 borgere er under etablering i Sakskøbing. Forebyggende indsats har høj prioritet og med vores tandlægebus tilbydes opsøgende profylaksetilbud på daginstitutioner, skoler og plejecentre. Som et nyt indsatsområde besøger vi alle nyfødte børn og forældre i eget hjem, når børnene er et halvt år gamle.
 
Center for Tandpleje ligger i Nykøbing F., kun 5 minutters gang fra tog- og rutebilstationen. Klinikken består af 18 topmoderne klinikker, mobil tandlægebus, 3D-røntgen og en narkose-/omsorgs-/specialtandpleje-/kirurgiklinik med lift og alt i udstyr.
 
Løn og ansættelse:
Har du lyst til at gøre en forskel og sætte smil på læberne på vores mange patienter, så send din ansøgning afsted helst online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og dit CV.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelsen.
 
Ansøgningsfrist: Den 6. februar 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes i perioden snarest derefter.
 

Kontakt

Guldborgsund Tandpleje

Nørregade 21 B
4800
Nykøbing F.
Tlf: 54 73 14 10.
Praktisk information
Oprettet:
14-01-2021
Udløber:
06-02-2021
Kviknummer:
LJA-81582767
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
Nordjylland
Frist:
28-02-2021