13
13
 ledige stillinger på Tandlaegejob
162
162
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense kommune

Odense kommune

|
Fyn
|
Indrykket 01-07-2019

Dynamisk overtandlæge til Center for Tandpleje Odense

Kan du lede en fagligt stærk tandpleje med mange specialfunktioner?
Ser du den økonomiske virkelighed som en drivkraft for nye arbejdsmåder?
Har du stor energi og vil yde den nødvendige indsats for at opnå dine mål?


Så er du måske vores nye overtandlæge for Center for Tandpleje med jobstart 1. oktober 2019.

I Odense har vi noget, der virker; noget vi kan være stolte af: En tandpleje, der står på et solidt fundament med fagligt dygtige og engagerede medarbejdere og ledere, som tager fælles hånd om børn og voksnes tandsundhed.

Men vi mangler en dynamisk overtandlæge, som er motiveret for at stå i spidsen for de mange, kompetente kræfter.

Odense er en stor kommune. Udover at du skal lede en spændende arbejdsplads, får du også enestående muligheder for at bidrage til forskellige faglige fora og netværk både i og udenfor kommunen.

Odense er en by i rivende udvikling - og det er Center for Tandpleje også.
Vi har mod på fremtiden. Har du?

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for Tandplejens strategiske drift og udvikling med et budget på 88 mio. kr. og et personale på i alt 159 ansatte, der betjener borgere både i og udenfor Odense.

Center for Tandpleje er en stor organisation, som har været gennem en markant udvikling både organisatorisk og ledelsesmæssigt i de seneste år. Området har tidligere været præget af strukturelle udfordringer, som har medført stor offentlig og politisk bevågenhed. En koordineret indsats har skabt fornyet struktur og opbakning til områdets processer, som forsat optimeres.

Som overtandlæge bidrager du til fagområdets strategiske fokus og til det koordinerende arbejde for sundhedsfremme, tidlig indsats og forebyggelse på tværs af kommunens forvaltninger. Du bidrager dermed til at styrke sammenhæng og helhedssyn i de tværgående strategiske og sundhedspolitiske dagsordener.

Du får desuden en vigtig stemme, når Odense og tandpleje skal italesættes regionalt og nationalt.

Blandt dine særlige indsatser i jobbet kan desuden nævnes:

  • Styrke og udvikle centerets ledelsesmæssige set-up
  • Udvikle centerets høje faglige niveau
  • Styrke rekruttering og fastholdelse af fagligt dygtige medarbejdere

Læs meget mere om opgaverne, området og organisationen i Stillingens Job- og Personprofil samt i Strateginotat for Tandplejen

Om dig
Du evner at lede en fagligt stærk tandpleje, der vil værdsætte en leder, som vil fortsætte den gode retning for fremtiden. Du er en driftssikker og visionær leder, som gennem dit personlige lederskab tænker i helheder, skaber relationer og udvikler sammenhænge - oppe, nede, på tværs og ud af organisationen.

Du er motiveret for at favne en kompleks ledelsesopgave og evner at se den økonomiske virkelighed som en drivkraft for nye måder at arbejde med rekruttering, faglig udvikling, kvalitet, samarbejde og trivsel.
Du besidder en stor energi og er afklaret på at yde den nødvendige indsats for at opnå dine mål.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes i henhold til overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.
Stillingen er på fuld tid og til besættelse pr. 1. oktober 2019. Stillingen som overtandlæge er indplaceret som leder på niveau 3 i Børn- og Ungeforvaltningen med reference til forvaltningens Sundheds- og Forebyggelseschef.

Vil du vide mere?
Læs meget mere om opgaverne, området og organisationen i opslagets Bilag 1 Stillingens Job- og Personprofil samt Bilag 2 Strateginotatet for Tandplejen
Læs mere om Center for Tandpleje på hjemmesiden.


Vil du høre mere om stillingen og forventningerne til den nye overtandlæge, er du velkommen til at kontakte Sundheds- og Forebyggelseschef Sonja Serup Hansen på 2117 4058 eller sonh@odense.dk.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er tirsdag den 6. august 2019.

1. samtalerunde gennemføres fredag den 16. august 2019 og 2. samtalerunde tirsdag den 27. august 2019 fra kl. 13. Forud for en eventuel 2. samtalerunde vil du blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse, løse en case samt oplyse interimsreferencer.

Kontakt

Odense kommune

Grønløkkevej 28A
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2019
Udløber:
06-08-2019
Kviknummer:
LJA-74285862
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed