6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
95
95
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Høje-Taastrup Kommune, Tandplejen

Høje-Taastrup Kommune, Tandplejen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-12-2020

En almindelig tandlæge og en daglig leder til Tandplejen i Høje-Taastrup

2 Dygtige tandlæger til ambitiøs tandpleje for børn og voksne.
Vil du være en del af et team med høj faglighed og et stærkt arbejdsfællesskab?

I Tandplejen i Høje-Taastrup får du muligheden for at bruge dine kompetencer til at styrke tandsundheden blandt kommunens børn, unge, ældre og udsatte borgere.

Enten som almindelig tandlæge eller daglig leder med mindre personaleansvar.

Du bliver en del af et engageret team på 40 medarbejdere fordelt på tandlæger, 1 specialtandlæge i ortodonti, tandplejere, klinikassistenter, 1 tandtekniker og 1 administrativ medarbejder. Vi er en professionel arbejdsplads, hvor vi yder tandpleje af høj faglig kvalitet med fokus på, at det er trygt at sætte sig i tandlægestolen. Faglig sparring er en vigtig del af vores hverdag, og vi udviser interesse for hinandens opgaver og arbejder på tværs i organisationen

Du får rig mulighed for faglige udfordringer med indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Udover sundhedsfremme og forebyggende behandlinger udfører vi fyldningsterapi, endodonti og en række specialopgaver, blandt andet kirurgi, og behandlinger i generel anæstesi. Vi er en tandpleje med moderne udstyr. Vi har CBCT-scanner og anvender The Wand, Wave One og Implantmed. Vi arbejder i fagsystemerne TM-Tand, Digora og Onyx.


En samlet tandpleje i udvikling
Vi varetager tandpleje for ca. 12.000 børn, unge, ældre og borgere med funktionsnedsættelser. Nu åbner vi også dørene for de mest socialt udsatte borgere i den nye socialtandpleje, der fremover bliver en integreret del af vores hverdag. Vi har i 1,5 år haft en frivilligklinik for kommunens udsatte borgere, hvor vi har gjort os nogle gode erfaringer.

Høje-Taastrups kommunes tandpleje er fordelt på tre adresser, hvoraf den ene også rummer tandregulering, dentallaboratorium og administration. Vi lægger vægt på, at vi er én samlet arbejdsplads. Du vil derfor kunne opleve, at du kan have arbejdsdage på flere af vores klinikker.
 

Høj faglighed og pædagogiske kompetencer
Du er uddannet tandlæge med ret til selvstændigt virke. Bred klinisk erfaring gerne fra begge sektorer er en fordel og det samme gælder lysten til at arbejde med børn og unge, special- omsorgs- og/eller socialtandpleje.

Derudover forventer vi, at du

  • er omhyggelig og tager ansvar for et højt tandfagligt niveau
  • tager udgangspunkt i den enkeltes behov og sundhed
  • er tålmodig og har stærke pædagogiske evner
  • er god til at tænke i anderledes metoder og tilgange til gavn for borgeren
  • lægger vægt på et godt samarbejde og en empatisk tilgang til borgere, kolleger og samarbejdspartnere
  • har kendskab til behandling med aftagelig protetik
  • har eventuelt erfaring med personaleledelseOm stillingen

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 35 timer. Deltid kan være en mulighed. Løn og vilkår efter gældende overenskomst. Din arbejdstid er 4 hverdage 08.00-15.00, og 1 hverdag 10.00-17.00.

Send din ansøgning allerede i dag og senest onsdag d. 20. januar 2021. Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 27. januar 2021.

Stillingen er fra d. 1. marts 2021 eller snarest derefter. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Overtandlæge Sammia Jepsen på tlf.43 35 36 40.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen.

Kontakt

Høje-Taastrup Kommune, Tandplejen

Skolevej 4
2630
Taastrup
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2020
Udløber:
20-01-2021
Kviknummer:
LJA-81511319
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Guldborgsund Tandpleje
Lolland & Falster
Frist:
06-02-2021
Vejle Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
01-02-2021