5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
271
271
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense Kommunale Tandpleje

Odense Kommunale Tandpleje

|
Fyn
|
Indrykket 22-02-2018

Er du en tandlæge der brænder for at skabe tandsundhed sammen med et stort hold af dygtige kollegaer? Bliv børn- og unge tandlæge i Odenses Center for Tandpleje

I Odense Kommune er der stor politisk opmærksomhed på forebyggelse og optimisme ift. tandplejens positive udvikling og Odense tandpleje oplever netop nu stor anerkendelse fra tandplejens politiske ledere.
 
Vi har en stærk og solid tandpleje med fagligt ambitiøse og engagerede medarbejdere, som med hver deres faglighed tager fælles hånd om børn og voksnes tandsundhed og vi søger nu en dygtig og motiveret tandlæge, der ønsker at skabe tandsundhed for Odenses børn og unge.

Stillingen er på fuldtid på Abildgård Børn- og Ungeklinik, men vi kan tilgodese, hvis du har ønske om deltidsansættelse eller en alternativ tiltrædelsesdato.

Vi søger både nyuddannede samt erfarne tandlæger og vi sørger for, at du altid vil blive udfordret svarende til dit faglige niveau. Som ansat i Odense Tandpleje får du desuden en fast faglig sparringspartner fra dag et - og vi sikrer en grundig og professionel introduktion samt fokus på din fortsatte faglige udvikling. 
 
Kort fortalt om Abildgård Børn- og Ungeklinik                  
Abildgård Børn- og Ungeklinik er én blandt seks enheder, som tilsammen udgør Odenses Børn- og Unge tandpleje. Klinikken betjener ca. 3.200 patienter, som primært er af anden etnisk baggrund. Til dagligt vil du blive del af et team på ti personer, som med stor erfaring er parate til at tage godt imod en nyuddannet eller erfaren tandlæge.

Klinikken kendetegnes som en arbejdsplads med stort medarbejderengagement og flotte faglige resultater.
 
At være ansat i Center for Tandpleje i Odense
Vi tilbyder alle faglige grene af tandpleje til børn og unge bosat i Odense Kommune. Vi har et tandreguleringscenter, som desuden leverer de ortodontiske behandlinger til fem fynske kommuner; og en Voksentandpleje, som behandler patienter henvist fra hele Fyn.
 

Til at løse opgaverne er vi 140 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden. Alle medarbejdere bliver løbende kompetenceudviklet og vi prioritere fastholdelse af engagerede medarbejdere - Det betyder, at du som ansat i Center for Tandpleje altid har mulighed for at blive udfordret og udviklet.
 
I Odense Kommune arbejder vi desuden meget med vores ledere. Du vil derfor komme til at samarbejde med et kompetent ledelsesteam med fokus på både faglighed og personaleledelse samt trivsel og udvikling.

 
Lederudvikling er en mulighed
Hvis du har mod på ledelse, kan vi tilbyde enten ledelsesudvikling eller -opgaver i et omfang som tilpasses dine ambitioner og behov.

 
Om dig

  • Du er uddannet tandlæge.

  • Du har en anerkendende tilgang til de børn, unge og kollegaer du arbejder for og sammen med.

  • Du trives som del af et hold, hvor I er fagligt dygtige, vægter kvalitet, service og patientsikkerhed højt og er engageret i jeres opgaver.

  • Du går på arbejde for at gøre en forskel og skabe resultater for tandsundheden blandt børn og unge mennesker.

   
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på fuld tid og til besættelse snarest muligt.
 
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Nannerup på 6551 5500.
 
Læs mere om Center for Tandpleje på www.odensetandpleje.dk

OBS: Når du ansøger skal du vedhæfte dokumentation for din tandlægeuddannelse. 

Kontakt

Odense Kommunale Tandpleje

Grønløkkevej 2
5000
Odense C
Danmark
Tlf: 65 51 55 19
Praktisk information
Oprettet:
22-02-2018
Udløber:
20-04-2018
Kviknummer:
LJA-56633202
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Voksentandplejen
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-03-2019
Kolding Kommunale Tandpleje
Frist:
24-03-2019