5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
117
117
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Brøndby Kommunale Tandpleje

Brøndby Kommunale Tandpleje

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-09-2020

Haves: et par store sko, søges: overtandlæge

Du er en dygtig, moden og respekteret tandlæge. Du er optaget af at gøre en forskel inden for dit fag, bl.a. ved være i front. Du ser ledelse i tandplejen som en karrierevej, der kan forene faglighed og ambitioner. Du stiller store krav til samarbejde, arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen. Og så kan du skabe resultater.
 
Er det dig, er du heldig. For så er stillingen som overtandlæge i Brøndby Kommunes Tandpleje så absolut noget for dig. En kommunal tandpleje med stærke værdier, godt kollegaskab og stolte traditioner, der vil kunne leve op til dine egne store krav. Et ungt team, hvor menneskesyn, faglighed og fortsat udvikling er afgørende kvaliteter. En lederstilling, der vil kunne rumme såvel den erfarne tandlæge med ledererfaring som den kompetente yngre tandlæge med talent for ledelse og på vej frem.
 
Den hidtidige overtandlæge går på pension efter en lang og flot karriere i Brøndby Kommune. Det er med andre ord et par store sko, der skal fyldes ud!

Læs videre i job- og personprofilen
 
Kontakt gerne rekrutteringskonsulent Søren Thorup, Thorups Kontor på tlf. 21 68 87 08 www.thorupskontor.dk og direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen, Brøndby Kommune, Niels Peter Møller på tlf. 43 28 25 00.
 
Ansøgningsfristen er den 25. september 2020.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.
   

Sådan søger du stillingen:
Søg stillingen via linket nedenfor. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har pr. 1. oktober 2019 indført røgfri arbejdstid.

Om Brøndby:
Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.
 

Kontakt

Brøndby Kommunale Tandpleje

Gildhøj 190
2605
Brøndby
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2020
Udløber:
25-09-2020
Kviknummer:
LJA-81000956
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Den kommunale Tandpleje, Roskilde Kommune
¤Midtsjælland
Frist:
05-10-2020
Horsens Kommunale Tandpleje
¤Østjylland
Frist:
01-10-2020