14
14
 ledige stillinger på Tandlaegejob
103
103
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Samsø Kommunale Tandpleje

Samsø Kommunale Tandpleje

|
Østjylland
|
Indrykket 15-03-2021

Klinikchef til Samsø Kommunale Tandpleje

Tænder du mere på den sundhedsfremmende dialog end på at reparere mælketænder? Har du lyst til at arbejde med tandpleje i et mindre samfund med stabile og gode relationer til interessenter? Vil du gerne arbejde på deltid? Så er stillingen som klinikchef på Samsø måske drømmejobbet for dig.

 

Om jobbet
Samsø Kommunes klinikchef har valgt at gå på pension til sommer. Derfor søger Samsø Kommune en rutineret tandlæge, der kan fortsætte udviklingen af den borgerinddragende, non-operative tandplejetilgang, der på få år har givet store resultater i form af brugertilfredshed og tandsundhed.

Klinikchefen er tandplejens eneste tandlæge og behandler børn og unge, omsorgs-, special- og socialtandplejebrugere. Klinikchefen samarbejder med en rutineret fuldtidsansat klinikassistent, der arbejder selvstændigt med det forebyggende arbejde og den daglige administration. Tandplejen har tilknyttet specialtandlæge, der varetager ortodontien én torsdag om måneden.

Klinikchefen har to ugentlige klinikdage og én ugentlig ledelses- og administrationsdag. Klinikchefen deltager i ledergruppen i Forvaltningen for Børn-, Unge- og Kultur og Samsø Kommunes udvidede lederforum. En del af administrationen kan udføres hjemmefra. Faglig kollegial sparring kan hentes i et mindre østjysk regi og i Region Midtjyllands store overtandlægeregi.

 

Din profil

  • Du er uddannet tandlæge.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du har tillid til værdien af, og lyst til, at videreudvikle på tandplejens non-operative tilgang.
  • Du er i stand til at evaluere og videreudvikle på tandplejens arbejdstilrettelæggelse i daglig dialog med tandplejens klinikassistent, tandplejens forvaltning og det politiske udvalg, tandplejen hører til under.
  • Du er en rutineret og håndværksmæssig dygtig tandlæge, der hviler så godt i din faglighed, at du kan fungere uden daglig sparring med andre tandlæger.
  • Du er i stand til at etablere og vedligeholde gode menneskelige relationer til tandplejens brugere og samarbejdspartnere.
  • Du er i stand til at få tandplejens brugere til at føle sig inddraget i overvejelserne omkring udmøntningen af tandplejetilbuddet til den enkelte og få forældre og pårørende til føle sig værdsat som samarbejdspartnere.
  • Du er i stand til at håndtere alle slags brugere. Også de, der på grund af særlige vilkår, har det svært med tandpleje.

 

Om Samsø Kommunale Tandpleje
Målet med Samsø Kommunale Tandpleje er at skabe et tandplejetilbud, som børn, unge og deres forældre opfatter som meningsfuldt og ordentligt. Samsø Kommunale Tandpleje har derfor arbejdet med at udvikle et systematisk borgerinddragende og primært non-operativt tandplejetilbud, hvor hovedfokus er at hjælpe borgerne med selv at kunne holde deres tænder sunde. Der er fokus på relationsopbyggelse, kontinuitet, kommunikation og etablering af fælles mål med indsatserne.

Samsø Kommunale Tandpleje er Danmarks mindste rent kommunale tandpleje. Der er cirka 550 børn og unge, 40 omsorgstandplejebrugere og 10 specialtandplejebrugere. Socialtandplejen er i proces.

 

Klinikken er beliggende i administrationshuset for Samsøs eneste plejehjem, Plejecenter Kildemosen, i udkanten af øens største by Tranebjerg. Samsø Bo- og Aktivitetscenter, hvor en række af tandplejens specialtandplejebrugere bor, ligger i samme bebyggelse. Samsø Skole ligger lige om hjørnet.

 

Klinikken har egen indgang og råder over to lejligheder. Tandlægeudstyret er syv år gammelt, velfungerende og fremtræder som nyt. Klinikrum, sterilisation og venteværelse er nyrenoveret. Tandplejen har omklædningsrum, depot og kontor/opholdsrum ved siden af klinikrummet. Beliggenheden er optimal for omsorgstandplejebrugerne, der oftest køres i rullestol eller kommer gående til klinikken ledsaget af plejepersonale.


Der er også mulighed for, at tandplejepersonalet nemt kan tilgå plejehjemmet i tilfælde af behovet for en kort tandkonsultation for én af beboerne. Der er parkeringsplads lige udenfor klinikken og ingen trapper, der kan hæmme adgangen. Tandplejens økonomi er i orden.

Med sin placering på Samsø har du naturen for dine fødder og lokalsamfundet lige rundt om hjørnet. Desuden har du nem adgang til både Sjælland og Jylland, da Samsøs tre færger sejler direkte fra Samsø til henholdsvis Kalundborg, Hou og Aarhus.

Vil du læse mere om fordelene ved at bo og arbejde på Samsø, kan du læse mere på Samsø Kommunes hjemmeside: https://www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en deltidsstilling på 21/35

 

Dit daglige arbejdssted vil være Kildemosen 7, 8305 Samsø.

 

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

 

Send din ansøgning

Ansøgningen med CV og eksamensbevis sendes senest den 7. maj 2021. Stillingen skal tiltrædes 1. august 2021 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Forvaltningen for Børn-, Unge- og Kultur, Helle G Anesen, på telefon 30 10 55 01 eller mail: auhga@samsoe.dk.

Du er også velkommen til at kontakte klinikchef Niels Hansen, på telefon 40 71 48 04 eller mail: aunh@samsoe.dk

 

Læs mere om Samsø Kommunale Tandpleje på Samsø Kommunes hjemmeside: https://www.samsoe.dk/borger/sundhed-og-sygdom/kommunal-tandpleje for flere oplysninger.

 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning.

Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Kontakt

Samsø Kommunale Tandpleje

Kildemosen 7
8305
Samsø
Praktisk information
Oprettet:
15-03-2021
Udløber:
07-05-2021
Kviknummer:
LJA-81830169
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2021
Vordingborg Kommunale Tandpleje
Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
07-06-2021