5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
117
117
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 15-01-2020

Klinikchef til Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje, Region Syddanmark

Med udgangspunkt i vores værdier: Rum til fornyelse, ordentlighed og vækst i fagligheden vil vi bevare og udvikle tandplejen i Region Syddanmark, så vores patienter og pårørende fortsat vil kende os for medmenneskelig og kompetent behandling af højeste kvalitet.

Vi tilbyder netop nu en unik mulighed for at være med til at videreudvikle en allerede stærk tandlægefaglig organisation med klinikker fordelt på matrikler i hhv. Kolding, Esbjerg og Sønderborg og søger netop nu en faglig og ledelsesmæssig erfaren klinikchef, der kan lede Specialtandplejen med fortsat fokus på det hele menneske, faglighed og kvalitet.

Du vil som klinikchef for Specialtandplejen primært have ledelsesansvaret for det kliniske personale og med et særligt fokus på at fortsætte arbejdet med, at sikre én samlet kultur blandt personalet på tværs af matrikler.

Klinikchefen har en teamkoordinator til at hjælpe med den daglige koordinering på de enkelte matrikler. Den samlede stab består af kæbekirurg, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Som klinikchef vil dit primære arbejdssted være Kolding.

Din rolle som klinikchef

Du vil referere til centerchefen og blive en del af en ledergruppe, som udover dig vil bestå af centerchefen og en klinikchef for Regionstandplejen. Herudover vil du indgå i et tæt samarbejde med det administrative personale i Sekretariatet om at nå de planlagte faglige og økonomiske mål.

Opgaverne består primært af drift af klinikkerne, herunder sikre effektivitet, kvalitet, vidensopsamling, faglighed og personaleledelse.

Det er med andre ord den nye klinikchefs opgave og ikke mindst ansvar at drive klinikkerne og motivere personalet til at fastholde og videreføre de gode resultater, så både patienter og primære samarbejdspartnere fortsat oplever høj kvalitet i behandlingen.

I starten vil dit primære fokus blive ledelsesopgaven, men du vil på sigt i et vist omfang selv deltage i patientbehandlingen i Specialtandplejen, ligesom du også skal varetage tværgående opgaver i samarbejde med den øvrige ledergruppe.

De tværgående opgaver vil primært være på det tandlægefaglige område. Dette vil foregå i et tæt samspil med Regionstandplejen og med kommunerne, så vi sammen skaber gode resultater til gavn for patienterne.

Succeskriterier

Vi forventer, at du i løbet af det første år er lykkedes med at:

 • Fastholde og videreudvikle strategi og aftalegrundlag for Specialtandplejen i samarbejde med centerchefen og Samarbejdsudvalget for Specialtandplejen
 • Videreføre og udbygge et godt samarbejde med de kommunale tandplejere i regionen
 • Medvirke til at skabe forudsætninger for fortsat rekruttering af kvalificerede medarbejdere
 • Opbygge nye fælles procedurer for arbejdsgange og gennemføre fælles klinikindretning på de tre klinikker
 • Opdatere uddelegeringsinstrukser for personalet
 • Videreudvikle registreringspraksis for den samlede specialtandpleje
 • Fastholde og videreudvikle det gode samarbejdet mellem de 3 klinikker i Specialtandplejen
 • Være med til at videreudvikle samarbejdet med øvrige medlemmer af ledergruppen
 • Fortsætte/fastholde og videreudvikle den gode drift i samarbejde med teamkoordinator 


Uddannelsesmæssig baggrund og erfaring

Den kommende klinikchef er uddannet tandlæge og har solid erfaring. Erfaring indenfor kommunal tandpleje og behandling af patientgruppen vil desuden være et plus.

Der lægges desuden vægt på at du:

 • Har erfaring med ledelse og kan henvise til gode faglige og ledelsesmæssige resultater
 • Har en høj faglighed og høje faglige standarder
 • Har erfaring med samarbejde med kommuner
 • Har interesse for patientgruppen Personlige kompetencer

Som person forventer vi, at du:

 • Har interesse for at være leder også gerne på flere matrikler
 • Kan sætte mål og skabe resultater også gennem andre
 • Har et strategisk blik og en evne til at tænke visionært
 • Kan skære igennem og træffe beslutninger i faglige sammenhænge
 • Er positivt indstillet og kan motivere medarbejderne
 • Er samarbejdende og tværfagligt orienteret
 • Formår at kommunikere tydeligt og overbevisende
 • Har fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel på klinikken Hvem er vi, og hvad tilbyder vi?

Den Regionale Tandpleje og herunder specialtandplejen i Region Syddanmark blev etableret i 2007 som en følge af nedlæggelse af amterne og oprettelsen af regionerne. Den Regionale Tandpleje blev dannet ved en sammenlægning af tandplejerne fra en række amter i Syddanmark.


I Specialtandplejen er der ansat 1 klinikchef, 4 øvrige tandlæger, 3 tandplejere og 10 klinikassistenter. Ikke alle er på fuld tid. Den ene af de ansatte fungerer som teamkoordinatorer.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn- og ansættelsesform efter gældende regler og gensidig aftale. Stillingen har placering i Kolding.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om stillingen i job- og kravprofilen som du kan finde her: Job- og Kravprofil. Eller generelt om organisationen på www.regionsyddanmark.dk/tandpleje.

Du er også velkommen til at kontakte tandlæge Maibritt Sander på 2331 2586 eller centerchef Mette Aagaard Bjergmark på 2939 1207 for en indledende drøftelse af stillingen.

Der er ansøgningsfrist 29. januar 2020.

Vi forventer at afholde første samtalerunde d. 7. februar 2020 og anden samtalerunde d. 20. februar 2020. Mellem første og anden runde forventer vi at gennemføre en personlighedsprofil.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Kontakt

Region Syddanmark

Kolding, Esbjerg, Sønderborg
Praktisk information
Oprettet:
15-01-2020
Udløber:
29-01-2020
Kviknummer:
LJA-78908904
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Den kommunale Tandpleje, Roskilde Kommune
¤Midtsjælland
Frist:
05-10-2020
Horsens Kommunale Tandpleje
¤Østjylland
Frist:
01-10-2020