10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tandplejen, Esbjerg Kommune

Tandplejen, Esbjerg Kommune

|
Indrykket 02-11-2018

Klinikleder - tandlæge - Esbjerg Kommunale Tandpleje

Har du som tandlæge lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks EnergiMetropol?

Vil du udvikle din egen og medarbejdernes faglighed og indgå i et tværfagligt netværk af ledere, der arbejder for også i fremtiden at sikre et stærkt fundament for Tandplejen. Så er du måske den rette til at blive den nye klinikleder i Tandplejen i Esbjerg Kommune.
 
Med ansættelse pr. 1. januar 2019 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en klinikleder. Stillingen er på 35 timer.
 
Tandplejen i Esbjerg Kommune har 80 ansatte fordelt på seks nyrenoverede storklinikker, der er bemandet af dygtige og engagerede medarbejdere i teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Fire klinikker er placeret i Esbjerg, mens en klinik ligger i henholdsvis Ribe og Bramming. Tandplejen varetager behandling af 24.000 børn/unge og 650 omsorgspatienter. Specialtandplejepatienter behandles i Regionstandplejen.
 
Tandplejen i landets femtestørste kommune er en spændende arbejdsplads med fokus på forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn og unge som ældre i omsorgstandplejen. Tandreguleringen i Esbjerg Kommune er udliciteret. Tandplejen arbejder med journalsystemet TMT og har digital røntgen.
 
God ledelse og tværfaglighed
Som klinikleder står du i spidsen for et team på 12-15 medarbejdere, og det er din opgave med god ledelse at skabe et miljø, hvor faglig udvikling og en positiv atmosfære er i centrum på klinikken. Samtidig indgår du sammen med Tandplejens overtandlæge og fem øvrige klinikledere i et lederteam, der prioriterer kollegial sparring inden for både ledelse og faglighed højt.
 
For Tandplejen i Esbjerg Kommune er det vigtigt, at såvel ledere som medarbejdere følger udviklingen inden for deres fagområde, og derfor er der fokus på løbende efteruddannelse med kurser både internt i Esbjerg Kommune og eksterne kurser.
 
Esbjerg Kommune er kendt for at stå stærkt, når det handler om den tværfaglige tilgang til kerneopgaven, og er desuden ambitiøs i den fortsatte udvikling af Tandplejen til at kunne varetage fremtidens opgaver.
 
En attraktiv arbejdsplads
Som klinikleder i Tandplejen bliver du en del af Esbjerg Kommune, der som arbejdsplads er baseret på det hele menneske, tryghed og fleksibilitet. Esbjerg Kommune lægger vægt på et godt og sundt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk.
 
Du kan læse mere om Tandplejen på Esbjerg Kommunes hjemmeside, og du kan også se en film, der præsenterer Esbjerg Kommune.
 
Rollen som klinikleder
Kliniklederen skal have gode personlige og faglige kompetencer.
Diplom i ledelse er ikke en forudsætning.
 
Ansvar og opgaver
Kliniklederen skal have overblik over klinikkens drift. Være aktiv i skabelsen af et godt psykisk arbejdsmiljø med høj social kapital.
 
Personlighed
 
Kliniklederen:

  • er en teamplayer
  • er tillidsskabende og åben
  • har stor integritet og udfylder sin ledelsesrolle med autencitet
  • formår at samle forskelligheder kulturelt, pædagogisk og fagligt
  • har gode kommunikative evner
  • bevarer overblikket også i pressede situationer
  • godt humør og stort engagement
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Overtandlæge Hanne Åskjær på tlf. 21 46 16 22 eller haskj@esbjergkommune.dk
 
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Ved ansættelse i stillingen vil straffeattest samt børneattest blive indhentet.
 
Ansøgningsfrist:
15. november 2018
 
Samtaler afholdes i uge 48.
 
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på send ansøgning nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.

Kontakt

Tandplejen, Esbjerg Kommune

Torvegade 74
6700
Esbjerg
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2018
Udløber:
15-11-2018
Kviknummer:
LJA-67367169
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kalundborg kommunale tandpleje
Frist:
01-05-2019
Holbæk Kommunale Tandpleje
Frist:
22-04-2019