6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
95
95
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vordingborg Kommunale Tandpleje

Vordingborg Kommunale Tandpleje

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 18-12-2020

Ledende overtandlæge til Tandplejen i Vordingborg Kommune

Vil du stå i spidsen for et velkørende tandplejetilbud båret af engagerede medarbejdere? Og vil du være med til at sætte retning for fremtidens tandpleje?

Om stillingen
Vores overtandlæge har valgt at gå på pension til marts. Derfor skal vi bruge en visionær og dygtig leder til vores tandpleje.

Der er tale om en spændende og alsidig ledelsesopgave med ansvar for tandbehandling af børn og unge, omsorgstandpleje, specialtandpleje, socialtandpleje og tandregulering. Vi tilbyder gode, personlige udviklingsmuligheder.

Som ledende overtandlæge bliver det din opgave at kombinere stabil og effektiv drift med løbende udvikling af Tandplejen. Vi prioriterer allerede i dag de mest veldokumenterede behandlingsmetoder, og du vil stå i spidsen for at udvikle både medarbejdere og praksis, så vi også i fremtiden kan tilbyde tandpleje af højeste kvalitet.

Som overtandlæge har du både det faglige og økonomiske styringsansvar. Du kommer til at referere direkte til chefen for Sundhed, Børn og Familie. Samtidig bliver du en del af sundhedsområdets lederteam, hvor du får gode lederkollegaer og en vigtig rolle i udvikling og implementering af tværgående forebyggelsestiltag og tidlig indsats.

Vi sætter en ære i at afbøde social ulighed i sundhed, og arbejdet sker i et tæt samspil med Sundhedsplejen, Børn og familie, Jobcenteret og Center for Rusmidler.


Om dig
  • Du er uddannet tandlæge og sætter en høj, faglig standard.
  • Du har solid erfaring med kommunal tandpleje, har ledelseserfaring og en klar lederprofil.
  • Du har kompetencer til at videreføre et unikt sparrings- og supervisionsmiljø, som tiltrækker og fastholder dygtige kolleger. Og du har godt greb om systematisk kvalitetssikring og patientsikkerhed.
  • Du har en åben, nærværende og inddragende ledelsesstil, og du er god til at uddelegere ansvar. Samtidig har du overblik, og kan sætte klare rammer og retning for dine medarbejdere.
  • Du er udviklingsorienteret og ikke bange for at afprøve nye indsatser eller tilbud.
  • Du giver plads og er lydhør for ideer og initiativer fra medarbejdergruppen, og interesserer dig for alle Tandplejens faggrupper. Du kommunikerer klart om den fælles opgave og understøtter aktivt en positiv samarbejdskultur.

Der er højt til loftet i både Tandplejen og Vordingborg Kommune. Vi vægter trivsel på arbejdspladsen højt, og som leder er du et naturligt fyrtårn for det gode arbejdsmiljø. Som person er du udadvendt og skaber stærke relationer - både til dine medarbejdere og til de mange tværfaglige samarbejdspartnere i kommune og region.

Om os
Vordingborg Kommunale Tandpleje har hovedafdeling på Vordingborg Sundhedscenter og små satellitklinikker i Præstø og Stege. Klinikkerne er moderne, og er i Vordingborg og Stege beliggende i nyrenoverede bygninger på sundhedscentrene.

Tandplejen består af 32 engagerede medarbejdere, der varetager tandpleje for ca. 8.000 børn og unge. Herudover varetages omsorgs-, special- og socialtandpleje samt ortodonti. Medarbejdergruppen består af tandlæger, specialtandlæge, tandplejere, klinikassistenter, tandtekniker og administrative medarbejdere.

Vi løser kirurgiske opgaver, også for andre kommuner. Tandplejen iværksætter løbende nye relevante initiativer. Senest er der etableret en særlig taskforce til børn, som har tandlægeskræk eller behov for en særlig tandplejeindsats. Tandplejen er tilstede på de sociale medier og arbejder strategisk for at sætte tandsundhed endnu højere på dagsordenen.

Vordingborg Kommune er skønt beliggende på det sydligste Sjælland. Vi er et ø-rige, med unik natur, hyggelige købstæder og masser af havudsigt. Overvejer du at flytte hertil, kan du bo med smuk beliggenhed til overkommelig pris, mange forskellige skoletilbud, gymnasium/HHX/HTX og et blomstrende kultur- og idrætsliv. Vordingborg ligger 1 times kørsel fra København med bil eller tog, og Tandplejen ligger i gåafstand fra stationen.

Ansøgning og ansættelse
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Ansøg senest d. 20 januar 2021. Stillingen skal tiltrædes 1. marts 2021 eller snarest herefter. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Sundhed, Børn og Familie, Dorrit Guttman på tlf. 51 53 93 99 eller dogut@vordingborg.dk

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
 

Kontakt

Vordingborg Kommunale Tandpleje

Sankelmarksvej 10N
4760
Vordingborg
Tlf: 51 53 93 99
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2020
Udløber:
20-01-2021
Kviknummer:
LJA-81498715
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Guldborgsund Tandpleje
Lolland & Falster
Frist:
06-02-2021
Vejle Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
01-02-2021