14
14
 ledige stillinger på Tandlaegejob
103
103
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Vordingborg Kommunale Tandpleje

Vordingborg Kommunale Tandpleje

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 12-04-2021

Ledende overtandlæge til veldrevet og alsidig tandpleje i Vordingborg

Vil du stå i spidsen for en velfungerende tandpleje båret af engagerede medarbejdere? Og har du ambitioner om at sætte retning for fremtidens tandpleje?

Om stillingen
Vordingborg Kommunale Tandpleje søger en visionær og dygtig leder. Der er tale om en spændende og differentieret ledelsesopgave med ansvar for tandbehandling af børn og unge, omsorgstandpleje, specialtandpleje, socialtandpleje og tandregulering. Vi tilbyder gode, personlige udviklingsmuligheder og et fantastisk arbejdsmiljø.

Som ledende overtandlæge bliver det din opgave at kombinere stabil og effektiv drift med løbende udvikling af tandplejen, så vi også i fremtiden kan tilbyde tandpleje af højeste kvalitet.

Som overtandlæge har du både det faglige og økonomiske styringsansvar. Du får chefen for Sundhed, Børn og Familie som reference og sparringspartner. Samtidig bliver du en del af sundhedsområdets lederteam, hvor du får gode lederkollegaer og en vigtig rolle i forbindelse med tværgående forebyggelsestiltag og tidlig indsats. Vi sætter en ære i at afbøde social ulighed i sundhed, og arbejdet sker i et tæt samspil med Sundhedsplejen, Børn og Familie, Jobcenteret og Center for Rusmidler.

Om dig
  • Du er en dygtig og kvalitetsbevidst tandlæge 
  • Du har erfaring med kommunal tandpleje og også gerne erfaring med privat praksis
  • Du har integritet og klare ledelsesværdier
  • Du har kompetencer til at videreføre et veludviklet sparrings- og supervisionsmiljø, som tiltrækker og fastholder dygtige kolleger. Og du har godt greb om systematisk kvalitetssikring og patientsikkerhed
  • Du kan sikre en inddragende og tillidsfuld kultur, hvor uddelegeret ansvar er en selvfølge. Samtidig har du overblik, og kan sætte klare rammer og retning for dine medarbejdere
  • Du er udviklingsorienteret og ikke bange for at afprøve nye indsatser eller arbejdsgange
  • Du er lydhør for ideer og initiativer fra medarbejderne, og interesserer dig for udvikling af alle tandplejens faggrupper
  • Du skaber stærke relationer, er empatisk og har let til smil


Måske har du allerede god erfaring som leder. Eller måske er det netop nu, du føler dig klar til ledelsesopgaven. Under alle omstændigheder kan vi garantere dig god sparring i arbejdet.

Om os
Vordingborg Kommunale Tandpleje har hovedafdeling på Vordingborg Sundhedscenter og satellitklinikker i Præstø og Stege. Klinikkerne er moderne, og er i Vordingborg og Stege beliggende i nyrenoverede bygninger på sundhedscentrene.

Tandplejen består af 32 engagerede medarbejdere, der varetager tandpleje for ca. 8.000 børn og unge. Herudover varetages omsorgs-, special- og socialtandpleje samt ortodonti. Medarbejdergruppen består af tandlæger, specialtandlæge, tandplejere, klinikassistenter, tandtekniker og administrative medarbejdere. Vi løser kirurgiske opgaver, også for andre kommuner. Tandplejen iværksætter løbende nye relevante initiativer. Senest er der etableret en særlig taskforce til børn, som har tandlægeskræk eller behov for en særlig tandplejeindsats.

Tandplejen er til stede på de sociale medier og arbejder strategisk for at sætte tandsundhed endnu højere på dagsordenen.

Vordingborg Kommune er skønt beliggende på det sydligste Sjælland med unik natur, hyggelige købstæder og masser af havudsigt. Overvejer du at flytte hertil, kan du bo med smuk beliggenhed til overkommelig pris, mange forskellige skoletilbud, gymnasium/HHX/HTX og et blomstrende kultur- og idrætsliv. Vordingborg ligger 1 times kørsel fra København med bil eller tog, og tandplejen ligger i gåafstand fra stationen.

Ansøgning og ansættelse
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Ansøg senest d. 7. juni 2021. Samtaler afholdes d. 15. juni 2021. Stillingen skal tiltrædes 1. august 2021 eller snarest herefter. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Sundhed, Børn og Familie, Dorrit Guttman på tlf. 51 53 93 99 eller dogut@vordingborg.dk. Du kan også kontakte konstitueret overtandlæge Alexander Lijkendijk på 22 16 12 59 eller lexl@vordingborg.dk
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Vordingborg Kommunale Tandpleje

Sankelmarksvej 10N
4760
Vordingborg
Tlf: 51 53 93 99
Praktisk information
Oprettet:
12-04-2021
Udløber:
07-06-2021
Kviknummer:
LJA-81947649
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Københavns Kommune, Børne- og Ungdomstandplejen
Storkøbenhavn
Frist:
16-05-2021
Den Kommunale Tandpleje Struer
Vestjylland
Frist:
02-06-2021