6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
266
266
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Albertslund Kommunale Tandpleje

Albertslund Kommunale Tandpleje

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-04-2019

Leder af Tandplejen i Albertslund Kommune

Tænderne sidder ikke bare i munden de sidder i et menneske.

 

Vil du være med til at gøre en forskel for Albertslund Kommunes børn og unge og føre tandplejen ind i fremtiden?

 

Så søg stillingen som leder af Tandplejen i Albertslund Kommune.

 

Du vil blive leder af en velfungerende tandpleje med 20 medarbejdere, som omfatter godt 6.000 børn og unge fra 0-18 år. Der er klinikker på kommunens tre største skoler Herstedlund, Herstedvester og Herstedøster. Den yngste patient er født i dag, den ældste patient er 99 år.

Tandplejen i Albertslund har meget stor erfaring med at undersøge og behandle børn. Der er fem tandlæger, ti klinikassistenter, tre tandplejere og en administrativ medarbejder. Det er en faglig dygtig og stabil medarbejdergruppe, der er vant til at samarbejde og optaget af at udvikle fagligheden.

 

Albertslund Kommune lægger vægt på, at tandplejen er en del af det samlede børneområde, bl.a. for at sikre at der er et vedvarende fokus på den tidlige indsats.

 

Som ny leder vil du vil blive en del af Social & Families ambitiøse ledergruppe. Her er forventningen, at du deltager proaktivt i udviklingen af den forebyggende indsats. Det er vigtigt, at du vil påtage dig at få bragt din og dit områdes tandlægefaglige tilgang i spil.

 

Vi forventer, at du er en tydelig leder, der både kan give medarbejderne plads, men som også kan træffe beslutninger. Vi forventer også, at du er strategisk tænkende og kan bidrage aktivt til at sikre sammenhæng i den forebyggende indsats både internt i tandplejen og på tværs af kommunen.

 

Tandplejens administration er fysisk placeret på Herstedlund Skole.

 

Du kan læse mere om Albertslund Kommune på kommunens hjemmeside: https://albertslund.dk/ og du kan se en uddybende jobprofil og søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk under fanen Rekruttering.

Spørgsmål kan stilles til afdelingschef Merete Løkkegaard, på mail: merete.loekkegaard@albertslund.dk eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

 

Ansøgningsfristen udløber søndag den 19. maj 2019.

 

Kontakt

Albertslund Kommunale Tandpleje

Nyvej 11
2620
Albertslund
Praktisk information
Oprettet:
29-04-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-72901782
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
30-09-2019