10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

|
Indrykket 31-10-2018

Overtandlæge med fokus på ledelse og udvikling - Den Kommunale Tandpleje i Rudersdal

Daglig ledelse af Tandplejen og udvikling af tidlig opsporing i børne- og ungeområdet.

Om jobbet

Du bliver Overtandlæge for vores dygtige, stabile og engagerede Kommunale Tandpleje. Vi lægger vægt på høj faglig kvalitet, og du vil opleve en medarbejdergruppe, der meget gerne bidrager og indgår i udviklingen af vores fælles opgaveløsning.

Du bliver samtidig en del af et nyoprettet Børn og Familie Område, hvor du vil være en del af vores fælles ledergruppe med store muligheder for at være med til at præge den samlede udvikling. Du vil opleve opbakning og interesse for dette spændende område fra både ledelse og det politiske niveau.

Du sætter retning i både den daglige drift og personaleledelse samt i den kommende udvikling af bl.a. vores Omsorgstandpleje.

Du vil have budgetansvar for Tandplejen med bistand fra Tandplejens dygtige sekretærer og sekretariat.
 

Din profil
Du er uddannet tandlæge og har en bred erfaring, gerne fra det kommunale børneområde. Du brænder for ledelse og vi ser gerne, at du har ledererfaring.

Som person er du lyttende med gode kommunikationsevner og en anerkendende og involverende tilgang til samarbejde og til at danne relationer i både Tandplejen, på tværs af den samlede organisation, til øvrige samarbejdspartnere og borgerne.

Du er struktureret i din opgaveløsning og arbejder ud fra en høj faglig standard baseret på den tilgængelige evidens, og du holder dig løbende ajour med den nyeste viden og lovgivning. Du har overblik, er forandringsparat og kan se det positive i at se på dilemmaer i fællesskab - samtidig med at du kan skabe tydelighed og retning.

Du håndterer udfordringer med personligt overskud.

Du har lyst til at udvikle nye samarbejdsformer sammen med medarbejdere, ledere og vore samarbejdspartnere.

Du kan lide at løse opgaver i en politisk styret organisation og have styr på budgettet.

Derfor skal du vælge os

Du får et spændende job, hvor der både er fokus på udvikling og personaleledelse, og med medarbejdere og lederkolleger, der er kendetegnet af et stort fagligt engagement, stor hjælpsomhed, og hvor der er et godt arbejdsmiljø.

Du får den direkte personaleledelse af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, hvor faglighed er i centrum. Den kommunale Tandpleje er en del af Børn og Familie Området, der er inde i en spændende udvikling, som du også vil bidrage til. Vi samarbejder desuden tæt med dagtilbud, skoler og Social- og Ældreområdet.
 

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 01.01.2019 eller snarest derefter.

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Om os

I Tandplejen er vi i alt 43 medarbejdere fordelt på 7 klinikker, som arbejder i teams med tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Ud over Børne- og ungdomstandpleje for 0-18 årige og Tandregulering for i alt ca. 13.000 børn og unge, har vi Omsorgstandpleje for ca. 300 borgere.

Administrationskontor med Overtandlæge og sekretærer er beliggende i Administrationscentret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød.

Tandplejen indgår i Børn og Familie Området, der består af Sundhedstjenesten, Myndighedsområdet, Familiehus og PPR. Overtandlægen refererer direkte til områdechefen og har den samlede ledergruppe som sparringspartnere. Overtandlægen er en del af områdets fælles udvikling på tværs af det specialiserede børne- og ungeområde.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på linket nedenfor.

Samtaler: 1. ansættelsessamtale afholdes den 21.11.2018 og evt. 2. samtale afholdes den 27.11.2018.


Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Helene Thorn
Områdechef
hmt@rudersdal.dk
Tlf.: 46114401


Ansøgningsfrist:
15. november 2018

Kontakt

Rudersdal Kommune

Stationsvej 36
3460
Birkerød
Praktisk information
Oprettet:
31-10-2018
Udløber:
15-11-2018
Kviknummer:
LJA-67280776
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kalundborg kommunale tandpleje
Frist:
01-05-2019
Holbæk Kommunale Tandpleje
Frist:
22-04-2019