6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
95
95
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune, Børne- og Ungdomstandplejen

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomstandplejen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-12-2020

Overtandlæge til Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune

Københavns Børne- og Ungdomstandpleje (BUT) er Danmarks største. Tandplejens fornemmeste opgave er at sikre høj faglig kvalitet til gavn for deres brugere: Børnene og de unge. Det udtrykkes kort og godt i tandplejens vision: Sund mund til Byens Børn.

 

BUT tilbyder kommunens ca. 111.000 børn og unge opsøgende, forebyggende og behandlende tandpleje og tandregulering på aktuelt 37 klinikker. Der er 320 ansatte tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter samt administrative medarbejdere.

 

Stillingen som overtandlæge i Københavns Kommune er helt unik af sin art og den er ledig for første gang siden 2006. Det er en stilling med både et stort ansvarsområde og ledelsesrum, og der ligger nogle særdeles væsentlige opgaver med bl.a. etablering af nye klinikker og venter på dig. Du bliver en del af en ambitiøs forvaltning, der sætter præg på den nationale dagsorden.

 

Motiveres du af at være med til at bevare og videreudvikle tandplejen i Københavns Kommune?  Kan du balancere tillidsbaseret ledelse og samtidig selv være i stand til at træffe de svære beslutninger? Har du flere års ledelseserfaring og en solid tandlægefaglig tyngde? Så skal du søge stillingen som overtandlæge i København.

 

Forventningerne til BUFs nye overtandlæge er beskrevet i job- og personprofilen, som du finder her.

www.sundmund.kk.dk kan du desuden læse meget mere om tandplejen.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Birgitte Lund Flansmose, BUF, på 4024 4810 eller partner i Genitor Trine Schandorff på 3141 0255 eller e-mail ts@genitor.dk

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. januar 2021

Kontakt

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomstandplejen

Saxogade 61, 2.
1662
København V
Praktisk information
Oprettet:
17-12-2020
Udløber:
21-01-2021
Kviknummer:
LJA-81494540
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Guldborgsund Tandpleje
Lolland & Falster
Frist:
06-02-2021
Vejle Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
01-02-2021