7
7
 ledige stillinger på Tandlaegejob
298
298
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejen Kommunale Tandpleje

Vejen Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 01-03-2019

Overtandlæge til den kommunale tandpleje i Vejen Kommune

Vores overtandlæge har ønsket at fratræde sin stilling. Derfor søger vi pr. 1. maj 2019 en ny overtandlæge, der vil videreføre den gode udvikling på området, som vores hidtidige leder har stået for.  
 
Der er tale om en lederstilling, hvor du skal have stor interesse for fortsat at fastholde og videreudvikle det tandlægefaglige i vores kommunale tandpleje. Derudover skal du have lyst til at arbejde som leder i en organisation med fagligt kvalificerede og dedikerede ansatte. Som udgangspunkt handler det om 100% ledelse, men du vil have stor indflydelse på, hvordan stillingen defineres i en passende balance mellem det fag-faglige og dit lederskab. Vi er nysgerrige og åbne for at finde den helt rigtige løsning for dig. I jobprofilen udfolder vi jobbet og vores forventninger til en ny overtandlæge. 
 
Tandplejen er en del af Sundhed & Familieafdelingen, hvor kerneopgaven er forebyggelse og mestring. Vi er ambitiøse og arbejder målrettet med at skabe bedre tandsundhed i hele kommunen, og med at udvikle høj kvalitet i vores kommunale indsatser i fællesskab med borgerne. At arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse handler både om, at vi altid tager udgangspunkt i borgeren og med en højt kvalificeret faglighed. Derudover handler det om, at vi har et bredt og tværfagligt perspektiv, hvor vi også styrker monofagligheden i den fællesfaglige kontekst. Vi inddrager derfor gerne andre fagligheder i samarbejdet, og i situationer hvor det giver mening, har vi altid et bredere perspektiv på opgaveløsningen. Vi forventer derfor, at du både byder kvalificeret ind og tager imod konstruktive forslag i det tværfaglige samarbejde på tværs i Vejen Kommune 
 
I 2014 omstrukturerede Vejen Kommune tandplejeområdet. Vi har nu en centraliseret tandpleje, hvor hele kommunens tandpleje er samlet på én adresse i en nybygget og indbydende klinik i Brørup. Lokalerne er moderne, lyse og velindrettede. Samlingen og omstruktureringen har været en stor succes. Medarbejdere og ledere har arbejdet målrettet hermed, og har opnået flotte resultater. Vi er faktisk ret stolte af vores kommunale tandpleje. 
 
Tandplejen står for forebyggelse og behandling af ca. 9.500 børn og unge samt ca. 160 omsorgspatienter. På tandklinikken er der ansat 35 medarbejdere. Vi lægger vægt på at give borgerne høj faglighed i behandlingen og i de forebyggende indsatser. Derfor er videreudvikling af det tandlægefaglige en vigtig funktion i stillingen. Vi glæder os derfor også over, at vi ikke har problemer med at rekruttere kvalificeret faguddannet personale. Som overtandlæge vil du få direkte ledelsesansvar og budgetansvar for medarbejdere og koordinatorer på klinikken. Personalet består af en veluddannet gruppe med specialtandlæge, tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere.  
 
Du kommer til at indgå i en velfungerende ledergruppe i afdelingen Sundhed & familie, hvor du får gode muligheder for sparring og tværfagligt samarbejde om sundhedsfremme og forebyggelse mv. 
 
Du kan læse mere om Vejen Kommune på www.vejen.dk. 
 
Vi forventer, at du har følgende uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:  
 
  • Er fagligt velfunderet som tandlæge og har kendskab til kommunal tandpleje 
  • Brænder for forebyggelse og sundhedsfremme 
  • Har indsigt i og evt. erfaring med økonomistyring og drift 
  • Har ledelseserfaring gerne som leder i en offentlig politisk styret organisation eller har lyst til at blive leder 
  • Relevant uddannelse i ledelse evt. diplomuddannelse i ledelse eller er påbegyndt/er motiveret for at tage uddannelsen Kan motivere og inspirere medarbejderne til at udvikle deres kompetencer 


Vi forventer følgende personlige kvalifikationer:

 
  • At du er relations- og dialogskabende med gennemslagskraft. Kan inddrage medarbejdere samt interne og eksterne samarbejdspartnere på en god måde til fordel for borgerne i kommunen 
  • At du er kreativ, innovativ og kan indgå i tværfagligt samarbejde og skabe resultater 
  • At du er systematisk, struktureret, en god planlægger og tilrettelægger, så der er plads til både driftsopgaver og udviklingsopgaver i tandplejen 
  • At du både er proces- og resultatorienteret afhængig af den konkrete situation og kontekst 
  • Lægger vægt på at skabe trivsel 
 
Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingen og det ledelsesfaglige kan du kontakte leder af Sundhedscentret Kirstine Gottlieb på kigo@vejen.dk eller på mobil 20519787. Hvis du vil vide mere om det tandlægefaglige herunder det mere konkrete indhold kan du kontakte overtandlæge Malene Mørup på marm@vejen.dk eller på mobil 29435488. 

Jobprofil til overtandlæge kan rekvireres hos sekretær ved henvendelse til mail:  mgd@vejen.dk

Ansættelsesforhold 
 
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne om Lokal Løn.  
Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende. 
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 18. marts 2019 kl. 8.00. 
Du sender din ansøgning digitalt og vedhæfter CV samt andre relevante bilag. 
 
Første ansættelsessamtale afholdes den 20. marts 2019. Herefter udvælges kandidater til anden samtale, som afholdes den 27. marts 2019. Udvalgte kandidater skal deltage i testforløb med Vejen Kommunes HR-afdeling.  

 
Overvejer du at flytte til Vejen? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på http://flyttilvejen.dk

Kontakt

Vejen Kommunale Tandpleje

Fredensvej 3
6650
Brørup
Praktisk information
Oprettet:
01-03-2019
Udløber:
18-03-2019
Kviknummer:
LJA-71146565
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kerteminde Tandpleje
Frist:
26-06-2019
Guldborgsund Tandpleje
Lolland & Falster
Frist:
15-06-2019