4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
264
264
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejen Kommunale Tandpleje

Vejen Kommunale Tandpleje

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 11-04-2019

Overtandlæge til den kommunale tandpleje i Vejen Kommune

Vores overtandlæge har ønsket at fratræde sin stilling. Vi har derfor brug for en ny leder af Tandplejen, som vil videreføre den gode udvikling på området, som vores hidtidige leder har stået for. Overtandlægen har den faglige og administrative ledelse af området. Der er samtidig tilknyttet administrativ og økonomisk bistand til stillingen, som opslås med tiltrædelse pr. 1. august 2019.

 

Tandplejen i Vejen Kommune er kendetegnet ved, at vi har en centraliseret tandpleje, hvor hele tandplejen er samlet på én adresse i en nybygget og indbydende klinik i Brørup. Det giver god faglig sammenhæng, sparring og koordination af indsatserne. Lokalerne er moderne, lyse og velindrettede. Samlingen og omstruktureringen i 2014 har været en stor succes. Medarbejdere og ledere har arbejdet målrettet hermed, og har opnået flotte resultater. Dette vidner også om en arbejdsplads i trivsel og med godt arbejdsmiljø. Vi er derfor ret stolte af vores kommunale tandpleje.

 

At arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse handler om, at vi altid tager udgangspunkt i borgeren og er højt kvalificeret fagligt. Derudover handler det om, at vi har et bredt og tværfagligt perspektiv, hvor vi også styrker monofagligheden i den fællesfaglige kontekst. Vi inddrager derfor gerne andre fagligheder i samarbejdet, og i situationer hvor det giver mening, har vi altid et bredere perspektiv på opgaveløsningen. Vi forventer derfor, at du som leder både byder kvalificeret ind og tager imod konstruktive forslag i det tværfaglige samarbejde på tværs i Vejen Kommune

 

Det vil være en fordel men ikke et krav, at du har kendskab til målgruppen. Du skal dog under alle omstændigheder have en interesse for at arbejde med fokus på forebyggende indsatser og tandsundhed for børn og unge samt i omsorgstandplejen.   

 

Tandplejen står for forebyggelse og behandling af ca. 9.500 børn og unge samt ca. 160 omsorgspatienter. På tandklinikken er der ansat 35 medarbejdere. Vi glæder os over, at vi ikke har problemer med at rekruttere kvalificeret faguddannet personale. Som overtandlæge vil du få direkte ledelsesansvar og budgetansvar for medarbejdere og koordinatorer på klinikken. Personalet består af en veluddannet gruppe med specialtandlæge, tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandtekniker.

 

Der er tale om en lederstilling, hvor du skal have stor interesse for fortsat at fastholde og videreudvikle det tandlægefaglige i vores kommunale tandpleje. Du skal have lyst til og gerne erfaring med at arbejde som leder. Indholdet i stillingen kan i et vist omfang tilpasses dine kompetencer (fx i forhold til de administrative og økonomiske styringsopgaver), så der vil være supplerende støtte til løsning af nogle typer af opgaver. Vi er derfor åbne for at tilpasse det specifikke indhold i stillingen, så det både passer til det, du byder ind med og med vores behov for en overtandlæge. I jobprofilen udfolder vi jobbet, og vores forventninger til en ny overtandlæge.

 

Tandplejen er en del af afdelingen Sundhed & Familie, hvor kerneopgaven er forebyggelse og mestring. Vi er ambitiøse og arbejder målrettet med at skabe bedre sundhed i hele kommunen. Vi har stort fokus på at udvikle høj kvalitet i vores kommunale indsatser i fællesskab med borgerne. Vi prioriterer derfor i høj grad kvalitet i det forebyggende og behandlende arbejde. Vi glæder os også over, at dette også kan ses i de faglige resultater af vores fælles arbejde.

 

Som overtandlæge kommer du til at indgå i en velfungerende ledergruppe i afdelingen Sundhed & familie. Her får du gode muligheder for sparring og tværfagligt samarbejde om sundhedsfremme og forebyggelse mv.

 

Vi forventer, at du har følgende uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:

 • Er fagligt velfunderet som tandlæge og har kendskab til kommunal tandpleje

 • Brænder for forebyggelse og sundhedsfremme

 • Har indsigt i og gerne erfaring med drift af en tandpleje og evt. økonomistyring

 • Har ledelseserfaring, gerne som leder i en offentlig politisk styret organisation eller har lyst til at blive leder

 • Relevant uddannelse i ledelse evt. diplomuddannelse i ledelse eller er påbegyndt/er motiveret for at tage uddannelsen

 • Kan motivere og inspirere medarbejderne til at udvikle deres kompetencer

 

Vi forventer følgende personlige kvalifikationer:

 • At du er relations- og dialogskabende med gennemslagskraft

 • At du inddrager medarbejdere samt interne og eksterne samarbejdspartnere på en god måde til fordel for borgerne i kommunen

 • At du både kan have fokus på det tandlægefaglige og samtidig kan være kreativ og nytænkende

 • At du er god til at indgå i tværfagligt samarbejde og skabe resultater

 • At du er systematisk, struktureret, en god planlægger og tilrettelægger, så der er plads til både driftsopgaver og udviklingsopgaver i tandplejen

 • At du både er proces- og resultatorienteret afhængig af den konkrete situation og kontekst

 • Lægger vægt på at skabe trivsel

 

Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingen og det ledelsesfaglige kan du kontakte leder af Sundhedscentret Kirstine Gottlieb på kigo@vejen.dk eller på mobil 20519787.

Hvis du vil vide mere om det tandl
ægefaglige herunder det mere konkrete indhold kan du kontakte stedfortræder for overtandlæge Marianne Thisted på mart@vejen.dk eller på mobil

24941422.

 

Ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

 

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

 

Søg stillingen

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 21. maj 2019 kl. 8.00.

Du sender din ansøgning digitalt og vedhæfter CV samt andre relevante bilag.

 

Første ansættelsessamtale afholdes tirsdag den 28. maj 2019. Herefter udvælges kandidater til anden samtale, som afholdes den 6. juni 2019. Udvalgte kandidater skal deltage i testforløb inden afholdelse af 2. samtale.


Jobprofil

Kontakt

Vejen Kommunale Tandpleje

Fredensvej 3
6650
Brørup
Praktisk information
Oprettet:
11-04-2019
Udløber:
21-05-2019
Kviknummer:
LJA-72463422
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Jammerbugt Kommune
Nordjylland
Frist:
20-10-2019
Favrskov Kommune
Østjylland
Frist:
28-10-2019