6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
95
95
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Nordfyns Kommune - Økonomi og Løn

Nordfyns Kommune - Økonomi og Løn

|
Indrykket 08-01-2021

Overtandlæge til Nordfyns Kommunale Tandpleje

Nordfyns Kommune søger en erfaren og fagligt dygtig overtandlæge, der brænder for at udvikle og lede den kommunale børnetandpleje og vil bidrage til at realisere kommunens ambition om en styrket forebyggelsesindsats på tværs af sundhedsområderne.

Overtandlægen bliver leder af en veldrevet klinik, hvor engagerede og dedikerede medarbejdere sikrer tandpleje på et højt fagligt niveau til kommunens børn.


Opgaven

Børnetandplejen i Nordfyns Kommune udføres på en moderne og velfungerende klinik, der er beliggende i Søndersø. Nordfyns Kommune har sammen med fire andre fynske kommuner etableret Tandretningscenter Fyn, der udfører tandregninger med længere behandlingsforløb.

Sammen med klinikkens ca. 20 tilknyttede medarbejdere skal overtandlægen sætte en tydelig ramme og retning for kommunens indsatser for tandplejen. Målet er fortsat fremdrift og udvikling af tandplejen, så der sikres effektiv og solid drift på et højt, fagligt niveau.

Den nye overtandlæge skal sikre, at tandplejens faglige standarder fastlægges og kvalitetsudvikles, og at klinikkens ressourcer anvendes så hensigtsmæssigt som muligt gennem bl.a. delegering af opgaver, herunder sikre den faglige kvalitet gennem kompetenceudvikling af medarbejderne.

I samarbejde med MED-udvalget skal overtandlægen arbejde for at skabe et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde via tillid, dialog og fælles retning i forhold til kerneopgaven.

Der påhviler overtandlægen flere væsentlige eksterne opgaver. Nordfyns Kommune har stort fokus på sundheds- og forebyggelsesområdet generelt, og det er afgørende, at børnetandplejens leder bidrager med viden og faglige input om tandområdet til kommunens samlede forebyggelsestilbud og -indsatser. Ligeledes forventes overtandlægen at have fingeren på pulsen i forhold til udviklingen i tandplejen, herunder lyst til at deltage i netværk og opbygge relationer til børnetandplejen i andre kommuner.

Personen

Nordfyns Kommune ønsker stillingen besat med en erfaren tandlæge, som er bredt fagligt og klinisk funderet, og som er fagligt nysgerrig og ambitiøs på tandplejens vegne, også når det gælder forebyggende indsatser.

Erfaring med ledelse vil være en fordel, men er ikke er et krav. Det vigtigste er, at overtandlægen har lyst og potentiale for ledelsesopgaven, herunder særligt opgaven med personaleledelse.

Overtandlægen skal kunne lede tandplejen med udgangspunkt i kerneopgaven og have blik for tandplejens bidrag til at udvikle sammenhængende og helhedsorienterede løsninger til gavn for borgerne i kommunen. Flair for økonomi- og ressourcestyring er en forudsætning.

Med personlig gennemslagskraft og gennem en anerkendende og involverende ledelsesstil skal overtandlægen kunne opnå følgeskab og samling blandt medarbejderne i forhold til den fortsatte udvikling af børnetandplejen, ligesom ledelsesstilen skal kunne rumme en høj grad af uddelegering.

Den nye overtandlæge skal have stærke kommunikative og relationelle kompetencer og evne at etablere et godt tværgående samspil i kommunen samt eksterne interessenter og samarbejdspartnerne, herunder bl.a. i forhold til de andre kommunale deltagere i samarbejdet omkring Tandreguleringscenter Fyn.

Ansøgning

Se stillings- og personprofilen og søg stillingen online ved at trykke "søg stillingen" nedenfor.

Ansøgningsfrist: Søndag den 31. januar 2021

Kontakt gerne chef for Børn og Familie Jesper Due Pedersen, tlf. 20 58 77 17, eller chefkonsulent i MUUSMANN Mette Lybeck, tlf. 40 31 23 06.

Tiltrædelse: 1. april 2021

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Nordfyns Kommune - Økonomi og Løn

Østergade 23
5400
Bogense
Danmark
Tlf: 64828626
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2021
Udløber:
31-01-2021
Kviknummer:
LJA-81559469
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Den Kommunale Tandpleje Struer
Vestjylland
Frist:
03-02-2021