5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
117
117
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Haderslev Kommune, Tandplejen

Haderslev Kommune, Tandplejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 28-08-2020

Specialtandlæge i ortodonti (barselsvikar) til Haderslev Kommunale Tandpleje

Tandplejen i Haderslev Kommune søger specialtandlæge til et længerevarende barselsvikariat på hel- eller deltid med ansættelse 1. november 2020 eller snarest derefter. Vi har brug for at dække normeringen på 0,8 specialtandlæge og er derfor åbne overfor forskellige ansættelsesmuligheder. Konsulentbistand vil også være en mulighed.

Vi har et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vores klinikker har en god standard, vi arbejder med TM-tand som journalsystem, anvender VisiQuick til røntgen, Primescan fra Dentsply Sirona til scanning, og Onyx til cephalometri.

Vi kan tilbyde faglige udfordringer og fleksibilitet i forhold til opgaveløsningen på tandreguleringsklinikken. På klinikken vil du møde et dygtigt og veluddannet personale som består af 3 tandplejere og 4 klinikassistenter. Vores tandregulering har til huse i en flot historisk bygning som nyligt er renoveret med 6 flotte behandlingsunits.


Desuden kan vi tilbyde:

  • Dagligt arbejde med alle former for ortodontiske behandlinger i et team med kvalitetsbevidst og engageret klinikpersonale, som er vant til en høj grad af delegering
  • Nyligt indkøbt udstyr til indsættelse af PSM miniskruer.

Vi forventer, at du:
  • Sætter din faglighed højt og vil investere dig selv i fortsat faglig udvikling
  • Møder vores patienter i øjenhøjde og med et positivt sind
  • Vil bidrage både med engagement i vores patienter og i løbende opkvalificering af personalet samt videreudvikling af vores tandregulering
  • Bidrager til et højt informationsniveau og en anerkendende tilgang til patienter, deres forældre samt dine kollegaer.

Om os

Haderslev tandpleje servicerer 12.000 af kommunens ca. 56.000 borgere.
Godt 11.500 af dem er børn og unge, resten er omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er 42 ansatte, fordelt på fire behandlingsklinikker og én samlet tandreguleringsklinik. Vi bor i et naturskønt område strækkende sig fra Lillebælt og 60 km ind i Sønderjylland. Vi har et ordentligt servicetilbud, et godt kulturelt tilbud og er trafikalt placeret lige syd for Trekantområdet.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingsopslaget kan du kontakte overtandlæge Helle Svenning Jensen på telefon 74 34 80 18 eller mail hesj@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag senest mandag den 28. september 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Haderslev Kommune, Tandplejen

Gåskærgade 28
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet:
28-08-2020
Udløber:
27-09-2020
Kviknummer:
LJA-80964718
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Den kommunale Tandpleje, Roskilde Kommune
¤Midtsjælland
Frist:
05-10-2020
Haderslev Kommune, Tandplejen
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist:
04-10-2020