6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
92
92
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Haderslev Kommune, Tandplejen

Haderslev Kommune, Tandplejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 02-09-2019

Specialtandlæge i ortodonti til Haderslev Kommunale Tandpleje

Tandplejen i Haderslev Kommune søger specialtandlæger på hel- eller deltid med ansættelse pr. 1. november 2019 eller snarest derefter. Vi har brug for at dække normeringen på 1,4 specialtandlæger og er derfor åbne overfor forskellige ansættelsesmuligheder.

Vi har et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vores klinikker har en god standard, vi arbejder med TM-tand som journalsystem, anvender DIGORA til røntgen og Onyx til cephalometri.

Vi kan tilbyde faglige udfordringer og fleksibilitet i forhold til opgaveløsningen på tandreguleringsklinikken. På klinikken vil du møde et dygtigt og veluddannet personale som består af 3 tandplejere og 5 klinikassistenter. Vores tandregulering har til huse i en flot historisk bygning som nyligt er renoveret med 6 flotte behandlingsunits.


Desuden kan vi tilbyde:

  • Dagligt arbejde med alle former for ortodontiske behandlinger i et team med kvalitetsbevidst og engageret klinikpersonale, som er vant til en høj grad af delegering
  • Nyligt indkøbt udstyr til indsættelse af PSM miniskruer
  • Mulighed for hjemmearbejdsplads
  • Mulighed for kurser i ind- og udland.

Vi forventer, at du:
  • Sætter din faglighed højt og vil investere dig selv i fortsat faglig udvikling
  • Møder vores patienter i øjenhøjde og med et positivt sind
  • Vil bidrage både med engagement i vores patienter og en i løbende opkvalificering af personalet samt videreudvikling af vores tandregulering
  • Bidrager til et højt informationsniveau og en anerkendende tilgang til patienter, deres forældre samt dine kollegaer.

Om os

Haderslev tandpleje servicerer 12.000 af kommunens ca. 56.000 borgere.
Godt 11.500 af dem er børn og unge, resten er omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er 42 ansatte, fordelt på fire behandlingsklinikker og én samlet tandreguleringsklinik. Vi bor i et naturskønt område strækkende sig fra Lillebælt og 60 km ind i Sønderjylland. Vi har et ordentligt servicetilbud, et godt kulturelt tilbud og er trafikalt placeret lige syd for Trekantsområdet.


Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingsopslaget kan du kontakte specialtandlæge Marie Heiberg Poulsen på telefon 74 34 80 10 eller mail: mapo@haderslev.dk eller overtandlæge Helle Svenning Jensen telefon 74 34 80 18 eller mail: hesj@haderslev.dk


Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og bilag via linket, senest mandag den 7. oktober 2019 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Kontakt

Haderslev Kommune, Tandplejen

Gåskærgade 28
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2019
Udløber:
07-10-2019
Kviknummer:
LJA-75291774
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020
Sønderborg Kommune
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020