14
14
 ledige stillinger på Tandlaegejob
92
92
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

|
Østjylland
|
Indrykket 18-06-2020

Specialtandlæge i ortodonti til undervisning af specialtandlægestuderende - Aarhus Universitet

Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen) på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en afdelingstandlæge til undervisning på videreuddannelsen i ortodonti på Sektion for Ortodonti pr. 1. september 2020 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en deltidsstilling på 8 timer ugentligt (tirsdag eller torsdag).

Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Du vil som afdelingstandlæge blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed. Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Sektion for Ortodonti og videreuddannelsen i ortodonti
På Sektion for Ortodonti behandles børn og voksne med behov for tandregulering, og her undervises både tandlægestuderende og specialtandlægestuderende, danske og internationale.

På sektionen foregår også omfattende forskning inden for behandlingsmetoder og de biologiske mekanismer bag sygdoms- og behandlingsrelaterede ændringer i kæber og tandbuer.

På videreuddannelsen i ortodonti uddanner vi kvalificerede tandlæger til at blive specialister i ortodonti. Læseplanen er designet til at forberede tandlægen til den moderne kliniske praksis inden for ortodonti, samtidig med at man udvikler indsigt i grundlæggende videnskab og færdigheder i klinisk ortodonti. Uddannelsen fører til en europæisk anerkendt specialistgrad i ortodonti.

Dine arbejdsopgaver
På Sektion for Ortodonti får du mulighed for at arbejde på et højt specialiseret niveau inden for det pågældende fagområde, og du vil komme til at indgå i et inspirerende fagligt miljø med velrenommerede danske og udenlandske kolleger med stor ekspertise.
Dine opgaver vil primært bestå af:
  • Teoretisk seminarundervisning, som er en del af et struktureret undervisningsprogram
  • Klinisk supervision inklusiv behandlingsplanlægning af komplekse ortodontiske patienter
  • Visitation af patienter til Sektion for Ortodonti.
Du refererer til sektionslederen.

Dine kompetencer
For at kunne varetage stillingen som afdelingstandlæge skal du være uddannet specialtandlæge. Din praktiske erfaring vægter højt, og du vil få rig mulighed for at sætte den i spil i din undervisning. Har du allerede erfaring med klinisk undervisning inden for ortodonti, er det et plus.

Da al teoretisk seminarundervisning foregår på engelsk, forventer vi, at du er komfortabel med at begå dig på engelsk. På klinikken foregår undervisningen både på dansk og engelsk.

Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Marie Cornelis tlf.: +45 87 16 85 73 eller institutleder Siri Beier Jensen tlf.: +45 93 50 85 25.

Arbejdsstedet er Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C, Danmark.

Ansættelsesperiode
Afdelingstandlæger ansættes for en periode på 3 år. Efter udløbet af denne ansættelsesperiode kan der være mulighed for videre ansættelse uden tidsbegrænsning.

Ansættelsesgrundlag

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Kontakt

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2020
Udløber:
31-07-2020
Kviknummer:
LJA-80493657
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
¤Nordjylland
Frist:
25-08-2021
Dragør Kommune
Storkøbenhavn
Frist:
15-08-2021