5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
117
117
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 15-01-2020

Tandlæge med lyst til at være del af et fagligt stærkt og udviklende miljø søges til fast stilling i Tandplejen Sønderborg Kommune

Om Tandplejen Sønderborg kommune

Tandplejen har 42 medarbejdere, heraf 8 tandlæger. Vi yder tandpleje til 14.500 børn/unge og 300 omsorgspatienter. Al tandregulering varetages af private specialtandlæger, som har kontrakt med Sønderborg Kommune.

Bøjleafdelingen deler matrikel med klinikken i Sønderborg by, og vi har på den måde et tæt og givtigt samarbejde. I maj 2019 blev Tandplejen lagt sammen med Sundhedsplejen, et samarbejde vi ser mange muligheder i med henblik på at forbedre børn og unges tandsundhed og trivsel.

Vi prioriterer den faglige udvikling meget højt, både den sundhedsfremmende, forebyggende og behandlende indsats. Tandplejen er præget af engagerede medarbejdere med stor interesse for videreuddannelse og fokus på udvikling inden for en bred vifte af mere specielle områder. Vi tilbyder ud over den normale fyldnings- og endodontibehandling fx stålkronebehandling, kirurgi, hypnose, behandling med ætsbroer og narkosebehandling.

Vi har tre moderne indrettede klinikker, der ligger i henholdsvis Nordborg, Gråsten og Sønderborg by. Vi anvender TMTand journalsystem og Romexis til digital røntgen.

Hvis du er interesseret i en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø præget af læring, gensidig sparring og ønsket om at finde den bedste løsning til dagligdagens udfordringer, kan vi tilbyde et alsidigt og udfordrende job med afveksling i hverdagen. Vi har udviklet et grundigt introduktionsprogram til nye medarbejdere og du vil få tildelt en mentor, der sammen med de andre erfarne kolleger står klar til at assistere og hjælpe dig.

Vi forventer af vores nye kollega, at du

  • har interesse i at arbejde med børn, unge og omsorgstandpleje
  • aktivt ønsker at bidrager til udviklingen af det faglige miljø
  • prioriterer faglig kvalitet og sætter pris på kollegial sparring
  • har gode pædagogiske evner, fx er tryghedsskabende og motiverendeVi ønsker at ansætte vores nye kollega snarest muligt.


Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest.

Fra januar 2020 indfører Sønderborg Kommune røgfri arbejdstid.Ansøgning og tiltrædelse

Ansøgningen sendes via nedenstående link. Vi modtager gerne løbende ansøgninger og venter på den rette kandidat. Stillingsopslaget bliver fjernet, når stillingen er besat.Vil du vide mere om stillingen eller har lyst til en rundvisning i Tandplejen, kan du kontakte overtandlæge Nanna Jürgensen på telefon 2173 3661 eller på mail najr@sonderborg.dk 


Kontakt

Sønderborg Kommune

Sydvang 1
6400
Sønderborg
Praktisk information
Oprettet:
15-01-2020
Udløber:
30-06-2020
Kviknummer:
LJA-78913502
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Den kommunale Tandpleje, Roskilde Kommune
¤Midtsjælland
Frist:
05-10-2020
Horsens Kommunale Tandpleje
¤Østjylland
Frist:
01-10-2020