10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
249
249
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Thisted Kommunale Tandpleje

Thisted Kommunale Tandpleje

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-01-2018

TANDLÆGE og kollega i den Kommunale Tandpleje

Har du lyst til at arbejde med tandpleje for børn og unge i en kommune mellem hav og fjord, og som blandt andet er kendt for Nationalpark Thy og Cold Hawaii i Klitmøller?

 

Thisted Kommunale Tandpleje søger pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter en tandlæge, som vil være med til at fortsætte den faglige udvikling.

 

Vil du indgå i et team af 17 erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter?

 

Vi søger en tandlæge, som er positiv, udadvendt og interesserer sig for at skabe bedre tandsundhed samt udfører tandlægearbejde af høj kvalitet. Vi ønsker os en kollega, som vægter samarbejde og ligeværdig kommunikation mellem mennesker højt.

 

Vi tilbyder et varieret og udfordrende job i en tandpleje i stadig udvikling. Her er muligheder for faglig sparring med dygtige og engagerede kollegaer samt for efteruddannelse.

 

Du vil have mulighed for at være med til at præge Thisted Kommunes indsats over for børn og unge med hensyn til den forebyggende indsats og behandling samt præge udviklingen i børnetandplejen fremadrettet.

 

Vi vægter forebyggelse og tværfagligt samarbejde højt, og har du lyst til at arbejde i en tandpleje, hvor højt humør og godt kollegaskab danner grundlag for at forbedre tandsundheden i Thisted Kommune, vil du være et godt match.

 

I Thisted Kommune er der desuden gode aftaler omkring partner-/ægtefællejob.

 

Om Tandplejen

Tandplejen er en del af Børne- og Familieafdelingen i Thisted Kommune, hvor Tandplejen indgår i en tværfaglig organisation med Sundhedsplejen, Myndighedssektion og Behandlersektion.

 

Vi er en velfungerende tandpleje, selvom vi er fordelt på tre klinikker, hvoraf de to er beliggende på skoler i Thisted by og den tredje på Snedsted Skole.

 

Vi varetager tandpleje for 6.000 børn og unge samt specialtandpleje til ca. 20 borgere. Tandregulering foregår på det fælles kommunale tandreguleringscenter (CTN) i Struer, og ældretandplejen er udliciteret. Thisted Kommunes øvrige 4.000 børn går på private klinikker.

 

 

Praktiske oplysninger

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Det er en fuldtidsstilling, men er du interesseret i mindre timetal, hører vi også gerne fra dig.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte leder af tandplejen Trine Troldborg på tlf. 99172030 mail trt@thisted.dk eller Tandlæge Lene Bovbjerg Mortensen 99172885 mail lebm@thisted.dk

 

Ansøgningsfrist fredag den 25. januar 2018 kl. 8.00.

 

Samtaler forventes afholdt den 29. januar 2018.

 

Ved evt. ansættelse skal der underskrives en samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest.

 

Du kan se Børne- og Familierådgivningens organisation samt læse mere om Familierådgivningen på Thisted Kommunes hjemmeside: www.thisted.dk.

 

 

Thisted Kommunale Tandpleje

Kronborgvej 26

7700 Thisted

Kontakt

Thisted Kommunale Tandpleje

Kronborgvej 26-28
7700
Thisted
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2018
Udløber:
25-01-2018
Kviknummer:
LJA-54371874
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Vordingborg Kommunale Tandpleje
Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
07-01-2019
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health
Østjylland
Frist:
15-12-2018