7
7
 ledige stillinger på Tandlaegejob
330
330
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Holbæk Kommunale Tandpleje

Holbæk Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 29-03-2019

Tandlæge søges til Holbæk Kommunale Tandpleje

Pr. 1. juni eller snarest muligt derefter søges tandlæge til Holbæk Kommunale Tandpleje

Vi søger tandlæge svarende til et samlet timetal på 35 timer pr. uge. Der er mulighed for, at stillingen kan deles i to deltidsstillinger

Holbæk kommunale tandpleje er en tandpleje, der prioriterer samarbejde og høj faglig kvalitet. Tandplejen har tilknyttet ca. 15 000 børn og unge fra 0 til 17 år og 120 omsorgspatienter. Vi arbejder efter principper fra den anerkendende tilgang samt den motiverende samtale, og lægger derfor vægt på evnen og lysten til at kommunikere med børn, unge og deres forældre. 

Endvidere arbejder vi med at videreudvikle behandlingsprincipper for non-operativ cariesbehandling.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 50 medarbejdere, hvor videndeling, faglig sparring og uddelegering er en del af tandlægernes daglige arbejdsform.

 

Vi tilbyder:

En stilling med spændende og afvekslende arbejdsopgaver inden for børne og unge tandplejen samt omsorgstandplejen. Vi prioriterer et kollegialt fagligt netværk med mulighed for daglig sparring og videndeling samt et godt arbejdsmiljø. Tandplejen er fuldt opdateret med tidssvarende udstyr indenfor patientjournaler, røntgen, endo osv.

 

Vi søger: 

Tandlæge med bred klinisk erfaring, som er omhyggelig, engageret og har ambitioner om at udvikle sig. Desuden er det vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i teams, samt ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling af Tandplejen, herunder at du deltager aktivt i sparring, supervision og videndeling.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er den 22. april 2019

Ansøgningen vedhæftes eksamensbevis, CV samt andre relevante bilag.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i slutningen af april 2019

For yderligere oplysninger om stillingen kontaktes afd. leder Lise Brejner 72 36 80 35 eller overtandlæge Hanne Kromann 72 36 55 76

Kontakt

Holbæk Kommunale Tandpleje

Bispehøjen 2
4300
Holbæk
Tlf: 72 36 80 35
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2019
Udløber:
22-04-2019
Kviknummer:
LJA-72021100
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
30-09-2019
Haderslev Kommune, Tandplejen
Syd- og Sønderjylland
Frist:
18-08-2019