14
14
 ledige stillinger på Tandlaegejob
92
92
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Holbæk Kommunale Tandpleje

Holbæk Kommunale Tandpleje

|
Vestsjælland
|
Indrykket 23-06-2020

Tandlæge søges til Holbæk Kommunale Tandpleje

Pr. 1. september eller snarest muligt derefter søges tandlæge til Holbæk Kommunale Tandpleje.
Vi søger tandlæge svarende til et samlet timetal på 35 timer pr. uge. Der kan være mulighed for, at stillingen kan deles i to deltidsstillinger.

Holbæk kommunale tandpleje er en tandpleje, der prioriterer samarbejde og høj faglig kvalitet. Tandplejen har tilknyttet ca. 15.000 børn og unge fra 0 til 17 år og 120 omsorgspatienter. Vi arbejder efter principper fra den anerkendende tilgang samt den motiverende samtale, og lægger derfor vægt på evnen og lysten til at skabe dialog og arbejde på et sundhedsfremmende grundlag med børn, unge og deres forældre. 
Desuden arbejder vi med at videreudvikle behandlingsprincipper for non-operativ cariesbehandling.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 50 medarbejdere, hvor videndeling, faglig sparring og uddelegering er en del af tandlægernes daglige arbejdsform.
 
Vi tilbyder

En stilling med spændende og afvekslende arbejdsopgaver inden for børne og unge tandplejen samt omsorgstandplejen. Vi prioriterer et kollegialt fagligt netværk med mulighed for daglig sparring og videndeling samt et godt arbejdsmiljø. Tandplejen er fuldt opdateret med tidssvarende udstyr indenfor patientjournaler, røntgen, endo osv.
 
Vi søger
Tandlæge med bred klinisk erfaring, som er omhyggelig og engageret i sit arbejde. Du har ambitioner om at udvikle dig fagligt og ønsker at bidrage til tandplejens arbejdsmæssige værdigrundlag.
Vi lægger derfor også vægt på, at du har ambitioner om at tage aktiv del i tandplejens fortsatte udvikling og bidrage til sparring, supervision og videndeling.
 
Link til artikel om Holbæk Kommunale Tandpleje

 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 31. juli 2020.
Ansøgningen vedhæftes eksamensbevis, CV samt andre relevante bilag.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i august 2020.

For yderligere oplysninger om stillingen kontaktes afd. leder Lise Brejner på tlf. 72 36 80 35 eller overtandlæge Hanne Kroman på 72 36 55 76.

Kontakt

Holbæk Kommunale Tandpleje

Bispehøjen 2
4300
Holbæk
Tlf: 72 36 80 35
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2020
Udløber:
31-07-2020
Kviknummer:
LJA-80519293
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
¤Nordjylland
Frist:
25-08-2021
Dragør Kommune
Storkøbenhavn
Frist:
15-08-2021