6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
74
74
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Holbæk Kommunale Tandpleje

Holbæk Kommunale Tandpleje

|
Vestsjælland
|
Indrykket 09-02-2021

Tandlæge søges til Holbæk Kommunale Tandpleje

Pr. 1. april eller snarest muligt derefter søges tandlæge til Holbæk Kommunale Tandpleje.

Vi søger tandlæge svarende til et samlet timetal på 35 timer pr. uge. Der kan være mulighed for, at stillingen kan deles i to deltidsstillinger.

Holbæk kommunale tandpleje er en tandpleje, der prioriterer samarbejde og høj faglig kvalitet. Tandplejen har tilknyttet ca.15.000 børn og unge fra 0 til 17 år og 120 omsorgspatienter, og vi er i gang med at tilrettelægge den faglige indsats for socialtandplejen.
Vi arbejder efter principper fra den anerkendende tilgang samt den motiverende samtale, og lægger derfor vægt på evnen og lysten til at skabe dialog og arbejde på et sundhedsfremmende grundlag med børn, unge og deres forældre.
 
Vi arbejder løbende med at videreudvikle behandlingsprincipper for non-operativ cariesbehandling.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 50 medarbejdere, hvor videndeling, faglig sparring og uddelegering er en del af tandlægernes daglige arbejdsform.
 
Vi tilbyder:

En stilling med spændende og afvekslende arbejdsopgaver inden for børne og unge tandplejen, omsorgstandplejen og socialtandplejen. Vi prioriterer et kollegialt fagligt netværk med mulighed for daglig sparring og videndeling, samt et godt arbejdsmiljø. Tandplejen er fuldt opdateret med tidssvarende udstyr indenfor patientjournaler, røntgen, endo osv.
 
Vi søger: 
Tandlæge med bred klinisk erfaring, som er omhyggelig og engageret i sit arbejde. Du har ambitioner om at udvikle dig fagligt og ønsker, at bidrage til tandplejens arbejdsmæssige værdigrundlag.
Vi lægger derfor også vægt på, at du har ambitioner om at tage aktiv del i tandplejens fortsatte udvikling og bidrage til sparring, supervision og videndeling.
 
Link til artikel om Holbæk Kommunale Tandpleje
(https://ato.dk/videndervirker/Fagligtarkiv/Sider/Nyheder/191212/Sundhedsfremme_og_forebyggelse_Holbaek.aspx)
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.

Ansøgning:
Ansøgningsfristen er den 7. marts 2021
Ansøgningen vedhæftes eksamensbevis, CV samt andre relevante bilag.

For yderligere oplysninger om stillingen kontaktes afd. leder Lise Brejner 72 36 80 35 eller overtandlæge Hanne Kromann 72 36 55 76
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Holbæk Kommunale Tandpleje

Bispehøjen 2
4300
Holbæk
Tlf: 72 36 80 35
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2021
Udløber:
07-03-2021
Kviknummer:
LJA-81688690
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
Nordjylland
Frist:
28-02-2021
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
Nordjylland
Frist:
28-02-2021