5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Haderslev Kommune, Tandplejen

Haderslev Kommune, Tandplejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 11-09-2019

Tandlæge til Haderslev Tandpleje - barselsvikariat

Tandplejen i Haderslev Kommune søger en tandlæge til et længerevarende barselsvikariat på fuld tid med ansættelse 1. november 2019 eller snarest derefter. Du er også velkommen til at søge, hvis du kun ønsker deltidsansættelse.

I Tandplejen i Haderslev Kommune har vi et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vores klinikker har en god standard, vi arbejder med TM-tand som journalsystem og anvender DIGORA til røntgen.

I Tandplejen har vi gennemgået en strukturændring, så vi holder fokus på den faglige sparring og sørger for den fortsatte udvikling, både fagligt og som attraktiv arbejdsplads. Der er plads til medarbejdere, der har lyst til at engagere sig i både faglig og ledelsesmæssig udvikling.

Du er velkommen til at ansøge, både som nyuddannet og som erfaren tandlæge. Hvis du er nyuddannet vil vi tilrettelægge et opstartsforløb, hvor du vil blive understøttet af en erfaren mentor, så du får en ordentlig og tryg opstart på karrieren.

Vi vil fortsat videreudvikle en tandpleje med høj faglighed, fokus på facilitering af sundhed, god service og gode arbejdspladser med en sund balance mellem disse hensyn. Vi forventer dit positive bidrag til denne udvikling.

Du kan læse mere om vores mål og planer på Tandplejens hjemmeside www.tandplejen.haderslev.dk

Desuden kan vi tilbyde:

  • En spændende og afvekslende hverdag med mulighed for specialisering
  • En stilling som passer godt til den travle børnefamilier og giver mulighed for et aktivt fritidsliv
  • Mange gode og dygtige kollegaer og et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på den faglige udvikling
  • En lønindplacering efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer og den opgavevaretagelse der aftales.
Vi forventer, at du:
  • Sætter din faglighed højt og vil investere dig selv i fortsat faglig udvikling
  • Møder vores borgere i øjenhøjde og med et positivt sind
  • Vil bidrage med både engagement i vores patienter og i videreudvikling af vores tandpleje.
Haderslev Tandpleje servicerer 12.000 af kommunens ca. 56.000 borgere. Omkring 11.500 af dem er børn og unge, resten er omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er 43 ansatte, fordelt på fire behandlingsklinikker og en samlet tandreguleringsklinik.

Vi bor i et naturskønt område strækkende sig fra Lillebælt og 60 km ind i Sønderjylland. Vi har gode servicetilbud, et godt kulturelt tilbud og er trafikalt placeret lige syd for Trekantsområdet.
 
Vil du vide mere?                                                                                                           
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingsopslaget kan du kontakte overtandlæge Helle Svenning Jensen på telefon 74 34 80 18, eller mail hesj@haderslev.dk
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag via linket, senest søndag den 6. oktober 2019 kl. 12.00.
 
Ansættelsessamtaler holdes løbende.                     
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Haderslev Kommune, Tandplejen

Gåskærgade 28
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet:
11-09-2019
Udløber:
06-10-2019
Kviknummer:
LJA-75534645
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Haderslev Kommune, Tandplejen
Syd- og Sønderjylland
Frist:
07-10-2019