4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
239
239
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kolding Kommunale Tandpleje

Kolding Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 24-09-2018

Tandlæge til Specialtandplejen i Kolding Kommune

Kolding tandpleje søger en kompetent tandlæge til overtagelse af vores velfungerende og veletablerede specialtandpleje.

 

Arbejdssted: Kolding Kommunale Tandpleje.

 

Arbejdstid: Som udgangspunkt 21 timer. Ønskes andet time antal, kan dette drøftes ved evt. samtale. Der kan være mulighed for lavere eller højere timetal i evt. kombination med opgavevaretagelse i børne- og ungetandplejen.

 

Ansættelsestidspunkt: 1. november 2018 eller efter nærmere aftale.

 

Hvem er vi?

Kolding Kommunale Tandpleje leverer tandpleje til over 20.000 børn og unge samt 250 patienter i Omsorgstandplejen og 400 patienter i Specialtandplejen. Brugerne af Specialtandplejen er fysisk-, eller psykisk udviklingshæmmede eller har en anden diagnose.

Specialtandplejen har til huse i vores nybyggede Sundhedscenter placeret lige ved siden af Sygehus Lillebælt - Kolding. Specialtandplejen er indrettet med to helt nye klinikker med den nyeste teknologi målrettet patientgruppen. Der er desuden en opvågningsstue, som blandt andet bruges i forbindelse med narkosebehandling.

 

Specialtandplejen udfører ca. en gang om måneden narkosebehandlinger, i et velfungerende samarbejde med et fast tilknyttet narkoseteam.

 

Specialtandplejen er et team på 5 medarbejdere, som sammen driver en dynamisk og velfungerende hverdag, hvor patienterne og godt humør er i højsædet. Der lægges stor vægt på videreudvikling, for at sikre medarbejderne de bedste forudsætninger, så de kan give patienterne behandling af høj faglig kvalitet.

 

Kolding Kommunale Tandpleje har 65 medarbejdere og vi håber, at du kan bidrage til, at vi får en mere. Vi lægger vægt på, at der er et højt fagligt niveau i Tandplejen inden for alle områder, såvel den forebyggende del som den behandlende. Vi udfører alle typer behandlinger i Tandplejen, både nonoperative og operative og tilstræber, at medarbejdernes kompetencer udnyttes og udvikles både fagligt og personligt. Tandplejen er strukturelt og indholdsmæssigt i løbende forandring og der samarbejdes med de andre områder i kommunen om sundhed på tværs.

 

Sundhedscenter Kolding åbnede i starten af 2018 etape 2, som ud over dele af Tandplejen (Tandreguleringen, Specialtandplejen og Administrationen) også består af afdelingerne Sundhed og Træning, Døgnrehabilitering Kolding, samt Sundhedsplejen.      

 

 

Hvem er du?

Du er en faglig dygtig tandlæge, der har kompetencer i at arbejde med børn og voksne. Du kan med fordel tidligere have arbejdet med udviklingshæmmede eller funktionsnedsatte patienter. Du er positiv, udadvendt, serviceminded og god til at kommunikere. Du er indstillet på at indgå i et teamsamarbejde med kompetente kollegaer. Du er engageret og brænder for at gøre en forskel. Du er empatisk og har evnen til at omfavne patienternes forskellighed.

 

Hvad kan vi tilbyde?

  • En spændende og afvekslende stilling i et uformelt arbejdsmiljø og med gode kolleger.

  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling og faglig sparring.

  • Gode muligheder for relevant efteruddannelse

  • Et udfordrende arbejde med omfattende muligheder for at sætte dit eget præg og egen retning.

 

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter principperne om lokal løndannelse.

 

Hvis du skulle være interesseret eller har spørgsmål til jobbet: Kontakt Overtandlæge Chris Holm Christensen på telefon 7979 9491.

 

Ansøgningen sendes elektronisk via knappen ansøg.

 

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2018

 

I henhold til Kolding Kommunes Personaleregler, vil der blive indhentet børneattest. Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 

 

Kontakt

Kolding Kommunale Tandpleje

Riis Toft 12A
6000
Kolding
Tlf: 7979 9491
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-65871202
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kerteminde Tandpleje
Frist:
26-06-2019
Holstebro Kommunale Tandpleje
Vestjylland
Frist:
30-06-2019