10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
139
139
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Den Kommunale Tandpleje Struer

Den Kommunale Tandpleje Struer

|
Midtjylland
|
Indrykket 04-06-2019

Tandlæge til Struer Kommunale Tandpleje

Tandplejen Struer - har du lyst til faglige og personlige udfordringer, ansvar og et job, som ikke kun giver plads til karrieren?

Vi søger medio august eller hurtigst herefter en tandlæge til Struer Kommunale Tandpleje. Vi kan tilbyde et barselsvikariat 3-5 dage pr uge, men også en fast stilling for den rigtige ansøger. Du bliver del af en dynamisk og fagligt velfungerende arbejdsplads og får stor indflydelse på egen faglige og personlige udvikling. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og så synes vi, at man også skal have det sjovt, når man er på arbejde.

Har du erfaring vil vi tilrettelægge jobbet så du kan bruge din erfaring og kompetencer fuldt ud.

Er du nyuddannet bruger vi tid og ressourcer på at hjælpe dig godt i gang med dit fag.


Lidt om stillingen og dine kompetencer
Tandplejen er samlet på vores moderne centralklinik i Struer samt en enkelt filial på Thyholm, der har åbent nogle dage om ugen. Vi er 14 medarbejdere - tandlæger, tandplejer og klinikassistenter - der leverer tandpleje til knap 4200 børn og unge samt 120 omsorgspatienter. Vi er en del af et fælleskommunalt orto-center, som udfører vores ortodontiske behandlinger. Vi udfører selv alle andre former for behandling, herunder kirurgi.
Vi har en velfungerende tandpleje, der har styr på arbejdsprocesserne og en god tandsundhed.
Tandplejen arbejder behovsorienteret med vægt på forebyggelse og sundhedsfremme. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i hverdagen.

Vi lægger vægt på, at du har en faglig interesse i at arbejde med både børn, unge og ældre. At din tilgang til arbejdet er kvalitetsbevidst, at du har lyst til kontinuerligt at udvikle dig både dine faglige og personlige kompetencer. Endelig ser vi meget gerne, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Vi tilbyder
  • Mulighed for at bruge dine faglige og personlige kompetencer og sætte dit præg på hverdagen
  • Engagerede og kompetente kolleger der arbejder efter de bedst mulige resultater
  • En arbejdsplads der prioriterer og giver plads til faglig udvikling og efteruddannelse

Vi kan desuden tilbyde en attraktiv løn, der afspejler det ansvar, der ligger i stillingen. Der er arbejdsfri perioder med løn (årsnorm fuldtid på 1440 timer) og en pension på 21 %.

Såfremt du skulle have ønske om at kombinere din ansættelse hos os med ansættelse hos en privat tandlæge, vil vi hjælpe med at få det til at lykkes.

Endelig er Struer Lydens By, hvor der er masser af liv og mange interessante aktiviteter. Og vi ligger midt i Danmarks skønneste natur lige ud til fjorden.

Der kører tog næsten til døren fra bl.a. Århus, og den nye motorvej betyder at transporttiden i bil er væsentlig reduceret.

Ansøgning og kontakt
Har du fået lyst til at vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte overtandlæge Diana Joel på 96 84 85 50. Du må også gerne tale med en af vores nuværende ansatte.

Nærmere oplysninger kan findes på Børnetandlægernes hjemmeside og på Struer Kommunes hjemmeside under Sundhed og Sygdom/Tandpleje

Løn- og ansætteIsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Ansatte Tandlægers Organisation/TF.

Ansøgningsfrist
Mandag den 1. juli 2019 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler torsdag den 4. juli.

Der indhentes offentlig staffe- og børneattest på den person, som vi ønsker at ansætte.

Kontakt

Den Kommunale Tandpleje Struer

Gimsinghovedvej 13,
7600
Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
04-07-2019
Kviknummer:
LJA-73844005
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020
Randers Kommunes Tandpleje
Østjylland
Frist:
01-08-2020