6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
92
92
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aabenraa Kommunale Tandpleje

Aabenraa Kommunale Tandpleje

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 08-03-2019

Tandlæge til tandplejen i Aabenraa Kommune

Tandlæge med højt fagligt niveau og lyst til udvikling 
 
Tandplejen i det kommunale Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse tilbyder muligheden for at blive en del af et ambitiøst tandlægehold, der yder tandpleje til 12.000 børn og unge i Aabenraa Kommune.  
 
Vi leder efter en tandlæge, der har et stort fagligt engagement, gode samarbejdsevner og lyst til at påtage sig ansvar for at yde det optimale inden for behandlinger og forebyggelse. Til gengæld tilbyder vi muligheden for at blive en del af et kompetent behandlerteam bestående af 35 medarbejdere, hvoraf de 8 er tandlæger, der alle garanterer et højt fagligt niveau, og som alle er vant til en tandpleje, der vægter tillid til selvstændigt ansvar højt. 
 
I Tandplejen Aabenraa får du:  
  • Muligheden for en varieret og fleksibel arbejdsdag 
  • En arbejdsdag der let kan tilpasses et aktivt fritidsliv eller en travl børnefamilie
  • Kollegaer der værdsætter åbenhed, dialog, samarbejde og medbestemmelse 
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Mentorordning og efteruddannelse, samt stor egen indflydelse på stillingen. 

Din arbejdsbase bliver på Kongehøjklinikken i Aabenraa by. Det er den største af kommunens tre klinikker, og det er her, de fleste kirurgiske opgaver udføres. På samme klinik har vi Tandreguleringsafdeling med en fuldtidsansat specialtandlæge. 
 
Omsorgstandplejen varetages af Hjemmetandlægen og Specialtandplejen henvises til Den Regionale Tandpleje, så fokus i klinikkerne er på børn og unges tandsundhed. 
 
Vi ser erfaring med børnetandpleje som en fordel, men det vigtigste er motivationen for at udvikle dig inden for børnetandplejen. Hvis du er nyuddannet, tilbyder vi at tilknytte dig til en mentor, der sikrer din udvikling og kvaliteten i arbejdet. På denne måde giver vi dig mulighed for at udvikle dig på den mest optimale måde.   
 
Vi arbejder med TK2 journalsystem og Visiquick til røntgen. 
 
Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne om lokal løn. 
 
Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende. 
 
Tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen kan besættes via fuldtidsansættelse eller deltidsansættelse. Vi er i dialog med kommunens privatpraktiserende tandlæger om mulighed for en kombinationsstilling, hvis det er det du drømmer om.
 
Hør mere om stillingen 
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte lederen af Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse Christian Schrøder på 2161 1962 eller csc@aabenraa.dk eller overtandlæge Susanne Lund-Hansen på tlf. 7376 8258 eller slu@aabenraa.dk.
 
Ansøgning   
Ansøgningsfristen er den 30. September 2019 - Men vi modtager løbende ansøgninger og venter gerne på den rette. Stillingsopslaget vil blive fjernet, når stillingen er besat.

Send din ansøgning inklusiv uddannelsesbevis, CV og relevante bilag via linket. 

Kontakt

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kongehøjklinikken, Tøndervej 90
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-71389620
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020
Sønderborg Kommune
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020