10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Bornholms kommunale Tandpleje

Bornholms kommunale Tandpleje

|
Bornholm
|
Indrykket 07-11-2018

Tandlæge til Tandplejen i Bornholms Regionskommune

Vi søger en ny kollega til den kommunale tandpleje.

Interesserer du dig for mennesker, og vil du være med til at gøre en forskel? Er du engageret og fleksibel, og kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med gode muligheder for faglig og personlig udvikling?

Så er du måske vores nye tandlæge!

Bornholms kommunale tandpleje søger en tandlæge, som brænder for faget, og som har lyst til at være med til at udvikle tandplejen til glæde og gavn for vores brugere.

Stillingen er en fast stilling på fuld tid, men kan evt. opdeles i 2 deltidsstillinger. Er du interesseret i deltid, er du derfor også velkommen til at søge.

Tiltrædelse: 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Vi søger en tandlæge, som er positiv, serviceminded og som interesserer sig for at skabe bedre tandsundhed samt udføre tandlægearbejde af høj kvalitet. Vi ønsker en kollega som vægter samarbejde og ligeværdig kommunikation mellem mennesker højt.

Vi kan tilbyde et indholdsrigt, udfordrende og varieret job i en velfungerende tandpleje. Her er mulighed for sparring med engagerede og dygtige kollegaer samt gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vi vægter forebyggelse og tværfagligt samarbejde højt, perspektivet er at have patienten i fokus, og vi indgår gerne i arbejdsfællesskaber på tværs af både områder og fag for at medvirke til at skabe øget sundhed.

Om Tandplejen:
Tandplejen er en del af Center for Sundhed i Bornholms Regionskommune.
Den kommunale tandpleje på Bornholm tilbyder sundhedsfremme, forebyggelse og tandbehandling til 6.800 børn og unge. Vi varetager desuden tandpleje for ca. 130 omsorgspatienter.

Vores to klinikker ligger i Rønne og Nexø. Tandplejen er arbejdsplads for 25 kompetente og engagerede medarbejdere. Vi har fokus på sundhedsfremme og forebyggelse og lægger stor vægt på høj faglighed.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 21. november 2018.

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 48.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af overtandlæge Jette Ludvig på 5692 7522.

Center for Sundhed

Center for Sundhed er en levende arbejdsplads med lyst og vilje til forandring.  Som medarbejder skal du være med til at drive innovation og frigive det kæmpe potentiale af kompetencer, som vi har blandt vores medarbejdere.

Vi arbejder hele tiden med at udvikle innovative ideer og processer, så borgerne får mere effekt og kvalitet for pengene, og vi er allerede foregangsmænd i Danmark med løsninger inden for f.eks. demens, diabetes og socialpsykiatri.

Vi er en flad organisation, hvor der både er rummeligt og højt til loftet. Vi har en uhøjtidelig, men professionel arbejdsform, hvor vi forsøger at udvikle os i fællesskab. Vi arbejder med frihed under ansvar og tillid til den enkelte. Vi betragter fejltrin som den uundgåelige makker til innovation, og har et lærende perspektiv når det sker.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer.

Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.

Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.flyttilbornholm.dk/

Ansøgningsfrist

21-11-2018 23:59

Kontakt

Bornholms kommunale Tandpleje

Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2018
Udløber:
21-11-2018
Kviknummer:
LJA-67571899
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kalundborg kommunale tandpleje
Frist:
01-05-2019
Holbæk Kommunale Tandpleje
Frist:
22-04-2019