5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
65
65
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Odense kommune

Odense kommune

|
Indrykket 20-05-2021

Tandlæge til Voksentandplejen, Odense Kommune

Center for Tandpleje i Odense Kommune søger en tandlæge, der har lyst til at arbejde med at fremme tandsundheden for vores borgere i Specialtandplejen.

Om os
Specialtandplejen er en del af afdelingen Voksentandplejen men modtager både børn, unge og voksne med særlige behov, fysiske og psykiske handicap. I alt er cirka 1.800 borgere fra fynske kommuner tilknyttet Specialtandplejen i Odense.
 
Om jobbet
Som ansat i Specialtandplejen bliver du del af et engageret og erfarent team på 23 medarbejdere. Vi udfører hele det faglige spektrum af behandlinger, undersøgelser, tandrensninger, cariesterapi, parodontosebehandlinger, alle former for protetik samt kirurgi. En stor del af vores behandlinger foregår i generel anæstesi, med fast tilknyttet narkoseteam.


Om dig

  • Du er uddannet tandlæge
  • Du er fagligt velfunderet og har lyst til at videreudvikle dig
  • Du besidder god menneskelig indsigt og forstår at kommunikere med både børn og voksne
  • Du går på arbejde for at gøre en forskel og skabe resultater for tandsundheden
  • Du har en anerkendende tilgang til de borgere, pårørende og kolleger, du arbejder for og sammen med
  • Du trives som del af et hold, og ønsker sammen med dygtige kolleger at vægte kvalitet, service, patientsikkerhed og engagement i opgaveløsningen højt

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er en fast stilling og er som udgangspunkt normeret til 4 dage pr. uge (28 timer ugentligt). Har du interesse for færre dage, er dette også en mulighed. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021 eller snarest derefter.
 
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte klinikleder Britta Eriksen på 65 51 55 07, eller på beri@odense.dk. 

Læs mere om os på Center for Tandplejes hjemmeside
 
Det praktiske
Ansøgningsfristen er 23. juni 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 26.

Vedlæg venligst relevante uddannelsesbeviser til din ansøgning. 
 

Center for Tandpleje består af Børne- og Ungetandplejen, Tandreguleringscenter Fyn, Voksentandplejen og den centrale administration. De tandfaglige områder er bemandet af dygtige og engagerede teams af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere, og sammen med den centrale administration er vi i alt 170 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden for at sikre den bedste service for borgerne.Børne- og Ungetandplejen foregår på 8 lokalklinikker beliggende på skoler i Odense Kommune. Tandreguleringscenter Fyn varetager alle ortodontiske behandlinger til børn og unge fra fem fynske kommuner. Voksentandplejen behandler omsorgspatienter fra Odense Kommune og specialtandplejepatienter henvist fra det meste af Fyn.

Disse specialer er samlet på Grønløkkevej i Odense. Center for Tandpleje råder desuden over eget dentallaboratorium og egen røntgenafdeling og har en kirurgisk afdeling tilknyttet et fast narkoseteam. Center for Tandpleje i Odense byder ind på de nationale dagsordner og har høje ambitioner for at være med til at løse fremtidens udfordringer på det kommunale tandplejeområde.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Odense kommune

Grønløkkevej 28A
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2021
Udløber:
23-06-2021
Kviknummer:
LJA-82135787
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce