10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
249
249
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Middelfart Kommunale Tandpleje

Middelfart Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 12-01-2018

Tandlæge/cand.odont til Middelfart Kommunale Tandpleje

Stillingen er på fuld tid (35 timer ugl.) med mulighed for deltid i tandplejen i en af Danmarks smukkest beliggende kommuner.

Vi ønsker en kollega, der har lyst til og evner for at arbejde med børn og unge og derigennem bidrage til en fælles faglig udvikling med tydelig fokus på forebyggelse.

Et fokus, der også betyder, at vi prioriterer en daglig dialog med børnene og deres forældre meget højt.

Vi kan til gengæld tilbyde dig sparring og støtte fra et fagligt stærkt og erfarent personale, der p.t. omfatter 7tandlæger, 1 tandplejer, 12 klinikassistenter, der også står for et godt og ordentligt arbejdsmiljø præget af en uformel atmosfære med en professionel tilgang til dagens mange opgaver, der kan give både rutine og appellere til faglige udfordringer.

Den fysiske ramme, som vores nye tandlæge sammen med os skal arbejde i, består af i alt 4 klinikker samlet i to hovedområder Øst og Vest.

Tandplejen har overordnet set gennem de seneste år gennemgået en omfattende modernisering, om som ny tandlæge vil du typisk få en særlig tilknytning til en eller to af klinikkerne.

Løn og ansættelsesvilkår sker i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Om Middelfart Kommune:

Broerne begynder her lyder Middelfart Kommunes vision. Her bor godt 38.000 indbyggere, og Tandplejen betjener ca. 8.000 børn og 100 omsorgstandplejepatienter.

Den gode infrastruktur med mortorveje, meget hyppige togforbindelser og busser gør det let at komme til kommunen, der ligger midt i Danmarks entreprenante centrum. Flere end 400.000 jobs, et stort universitet og en perlerække af andre videregående uddannelsesinstitutioner kan nås inden for en times kørsel i bl.a. Kolding og Odense.

Senest har Middelfart Kommune markeret sig som en af landets mest grønne vækstkommuner, bl.a. i kraft af et stort, ambitiøst klimaprojekt og med en etablering af en unik naturpark, der ligger på Hindsgavlhalvøen i noget af Danmarks flotteste natur, og som samtidig rummer en mængde historiske og kulturhistoriske attraktioner.

Endelig er Middelfart samlingssted for en række markante kulturbegivenheder fra musikfestivaller, koncerter, litteraturfestival samt i øvrigt hjemby for Clay Danmarks nationale keramikmuseum for dansk og international moderne keramisk samtidskunst.

Ansøgningsfrist og nærmere oplsyninger:

Ansøgningsfristen er 24. januar 2018 kl. 12.00, og vi beder dig om at sende ansøgningen online

Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 29. januar om eftermiddagen med henblik på, at ansættelse optimalt set kan starte fra 1.3. 2018.

Rikke Svanterud Larsen står til rådighed for yderligere oplysninger på 88 88 57 90 og mail rikkesvanterud.larsen@middelfart.dk

Kontakt

Middelfart Kommunale Tandpleje

Skippervej 1
5500
Middelfart
Danmark
Tlf: 88885790
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2018
Udløber:
24-01-2018
Kviknummer:
LJA-54561769
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Vordingborg Kommunale Tandpleje
Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
07-01-2019
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health
Østjylland
Frist:
15-12-2018