5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
271
271
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

|
Indrykket 23-02-2018

Tandlæger med jus til Grønland!

Det grønlandske Sundhedsvæsen søger tandlæger til hele Grønland med tiltrædelse i løbet af foråret og sommeren. Vi tilbyder både vikariater og fastansættelse. Så uanset om du har en drøm om at flytte til Grønland og arbejde med tandpleje i mange år, eller du blot ønsker faglig udfordring og nye oplevelser i din sommerferie/orlov, så hører vi gerne fra dig!

 

At være tandlæge i Grønland kræver i høj grad at du kan arbejde selvstændigt. Det er derfor også vigtigt, at du har de grundlæggende tandkundskaber i orden. Samtidig ser vi også gerne at du har gåpåmod hvor nye udfordringer motiverer dig.

 

Vi følger den obligatoriske cariesstrategi og derfor vil du også udføre både forebyggende og opsøgende arbejde for at understøtte cariesstrategien. Det er her en styrke, hvis du sætter pris på samarbejdet med forældre og børn samt selv er i stand til at tilrettelægge din tid i det opsøgende arbejde.

 

Endeligt er det ønskeligt, at du har erfaring indenfor det offentlige tandplejeområde og har arbejdet med børnetandpleje det er dog ikke en betingelse. Dog er det et krav, at du er tandlæge med jus.

 

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende arbejde hvor du kan bidrage med dine alsidige kompetencer

  • Faglig udfordring med mulighed for personlig udvikling

  • Et arbejde med frihed, ansvar og tillid

  • Samarbejde og sparring med cheftandlægen og øvrige kollegaer

  • Til- og fratrædelsesrejser samt personalebolig efter gældende regler

  • Løn efter gældende overenskomst

 

Herudover har Det grønlandske Sundhedsvæsen samarbejdsaftaler med det offentlige i Danmark. Disse aftaler omfatter at du, som offentlig ansat, har ret til tjenestefrihed uden løn fra din tjeneste i Danmark, hvis du ansættes i bl.a. Det grønlandske Sundhedsvæsen. Du kan læse mere herom HER

 

Endeligt kan vi også tilbyde naturen i din baghave. Uanset hvor i Grønland du er, så er naturen og dyrelivet tæt på og der er mulighed for enestående naturoplevelser i din fritid. Grønland er verdens største ø, har verdens største nationalpark og hele Grønlands areal er cirka 50 gange større en Danmark her er altså rigeligt med plads!

 

Søg vores stillinger:

Lyder ovenstående som noget for dig, så læs mere om vores ledige stillinger her

Kontakt/information:

Information om arbejdet som tandlæge i Grønland kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 34 43 94 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL.

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Gitte Lynge på tlf. +299 34 42 15 eller på e-mail: GIJO@PEQQIK.GL.

 

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

 

Kontakt

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Praktisk information
Oprettet:
23-02-2018
Udløber:
18-03-2018
Kviknummer:
LJA-56699216
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Voksentandplejen
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-03-2019
Kolding Kommunale Tandpleje
Frist:
24-03-2019