4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
239
239
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Holbæk Kommunale Tandpleje

Holbæk Kommunale Tandpleje

|
Indrykket 27-06-2018

Tandlæger søges til Holbæk Kommunale Tandpleje

Pr. 1. september 2018 eller snarest muligt derefter søger vi to tandlæger til Holbæk Kommunale Tandpleje.

Vi søger tandlæger til et timetal svarende til to fuldtidsstillinger med mulighed for, at den ene fuldtidsstilling kan deles i to deltidsstillinger.

Holbæk Kommunale Tandpleje er en god og velfungerende tandpleje, der prioriterer samarbejde og høj faglig kvalitet. Tandplejen har tilknyttet ca. 15.000 børn og unge fra 0 til 17 år og 120 omsorgspatienter. Vi arbejder efter principper fra den anerkendende tilgang samt den motiverende samtale, og lægger derfor vægt på evnen og lysten til at kommunikere med børn, unge og deres forældre.Endvidere arbejder vi med at videreudvikle behandlingsprincipper for non-operativ cariesbehandling.
Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 50 medarbejdere, hvor videndeling, faglig sparring og uddelegering er en del af tandlægernes daglige arbejdsform.
 
Vi tilbyder
en stilling med spændende og afvekslende arbejdsopgaver inden for børne og ungetandplejen samt omsorgstandplejen, stort kollegialt netværk og et godt arbejdsmiljø. Vi er en velorganiseret og kvalitetsbevidst tandpleje, som er fuldt opdateret med tidssvarende udstyr indenfor patientjournaler, røntgen, endo osv.
 
Vi søger
engagerede og omhyggelige tandlæger, der har ambitioner om at udvikle sig. Desuden er det vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i teams, samt ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling af tandplejen, herunder at du deltager aktivt i sparring og videndeling.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.


Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 5. august 2018.
Ansøgningen vedhæftes eksamensbevis, CV samt andre relevante bilag.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag den 13. august 2018.
For yderligere oplysninger om stillingen kontaktes afd. leder Lise Brejner på tlf. 72 36 80 35

Kontakt

Holbæk Kommunale Tandpleje

Bispehøjen 2
4300
Holbæk
Tlf: 72 36 80 35
Praktisk information
Oprettet:
27-06-2018
Udløber:
05-08-2018
Kviknummer:
LJA-62780920
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kerteminde Tandpleje
Frist:
26-06-2019
Holstebro Kommunale Tandpleje
Vestjylland
Frist:
30-06-2019