14
14
 ledige stillinger på Tandlaegejob
103
103
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

|
Østjylland
|
Indrykket 29-03-2021

Tandlæger søges til undervisning som kliniske undervisere ved Sektion for Pædodonti

Institut for Odontologi og Oral Sundhed (IOOS) på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger kliniske undervisere med tilknytning til Sektion for Pædodonti pr. 1. september 2021. Der er tre ledige deltidsstillinger og ansættelserne er på 4 timer ugentlig placeret i tidsummet kl. 8-12 på én af ugens fire første dage.

To af stillingerne er tidsbegrænsede deltidsstillinger (perioden 1. september 2021 til 30. juni 2022). Har du som tandlæge solid klinisk erfaring med tandpleje for børn og unge? Søger du faglig udvikling i dit arbejdsliv? Kunne du tænke dig at arbejde i et fagligt stærkt miljø med gode kollegiale relationer? Brænder du for dit fag, og har du lyst til prøve dig selv af som underviser? 

Er dine svar et ja, så har du nu mulighed for at blive en del af vores team ved at søge en af de ledige stillinger som klinisk underviser ved tandlægeuddannelsen på IOOS Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Aarhus Universitet.  


Dine arbejdsopgaver

Som klinisk underviser ved Sektion for Pædodonti er din primære arbejdsopgave praktisk og klinisk undervisning af tandlægestuderende på 9.-10. semester i Pædodonti.

Du vil komme til at indgå i et godt kollegialt fællesskab med gode muligheder for faglig udvikling og sparring. På klinikken arbejdes der i teams, bestående af tre tandlæger og klinikassistenter.

Du vil referere til leder, tandlæge Ole Hovgaard.
 

Dine kompetencer

 • Du er uddannet tandlæge, har dansk autorisation som tandlæge og ret til selvstændigt virke.
 • Du har solid klinisk erfaring med tandpleje for børn og unge.
 • Du har lyst til at indgå i et inspirerende undervisningsmiljø.
 • Undervisnings- eller forskningserfaring vil være en fordel.

Som person har du gode samarbejdsevner, du er positiv og imødekommende over for både kolleger og studerende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø i en travl hverdag.
 

Spørgsmål til stillingerne

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingstandlæge Marie-Louise Milvang Nørregaard, milvang@dent.au.dk
                                                                         
Arbejdsstedet er Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: Tirsdag den 18. maj 2021 om eftermiddagen.
 

Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed

Du vil som klinisk underviser blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed.

Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, klinisk tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.
 

Om Sektion for Pædodonti

På klinikken på Sektion for Pædodonti undervises tandlægestuderende, og derudover modtages henviste patienter under 18 år. Der er et tæt samarbejde med Tandplejen, Aarhus Kommune og Odontologisk Videncenter, Aarhus Universitetshospital. 


Ansættelsesperiode

Ansættelse af kliniske lærer sker for en periode af 2 år med adgang til forlængelse for en ny periode på 2 år. Efter den anden periodes udløb, respektive efter i alt 4 års beskæftigelse, kan der være mulighed for videre ansættelse uden tidsbegrænsning.


Ansættelsesgrundlag


Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Eksamensbevis
 • Publikationsliste, hvis relevant for stillingen
 • Undervisningsportfolio, hvis relevant for stillingen. Vi henviser til Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet.
 • Skabelon til ansøger øvrige videnskabelige stillinger skal udfyldes og uploades under feltet Ekstra dokumenter
 • Dokumentation for dansk autorisation som tandlæge og specialtandlæge, hvis relevant for stillingen, uploades under feltet Ekstra dokumenter
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Kontakt

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
10-05-2021
Kviknummer:
LJA-81890554
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2021
Vordingborg Kommunale Tandpleje
Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
07-06-2021