10
10
 ledige stillinger på Tandlaegejob
138
138
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Haderslev Kommune, Tandplejen

Haderslev Kommune, Tandplejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-01-2020

Tandlæger til Haderslev Tandpleje

Tandplejen i Haderslev Kommune søger to tandlæger på fuld tid med ansættelse 1. marts 2020 eller snarest derefter. Den ene er en fast stilling, den anden er et længerevarende barselsvikariat. Du er også velkommen til at søge, hvis du kun ønsker deltidsansættelse.
 
I Tandplejen i Haderslev Kommune har vi et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vores klinikker har en god standard, vi arbejder med TM-tand som journalsystem og anvender DIGORA til røntgen. I starten af 2020 overgår vi til VisiQuick.
 
I Tandplejen har vi gennemgået en strukturændring, så vi holder fokus på den faglige sparring og sørger for den fortsatte udvikling, både fagligt og som attraktiv arbejdsplads.
 
Du er velkommen til at ansøge, både som nyuddannet og som erfaren tandlæge. Hvis du er nyuddannet, vil vi tilrettelægge et opstartsforløb, hvor du vil blive understøttet af en erfaren mentor, så du får en ordentlig og tryg opstart på karrieren.
 
Vi vil fortsat videreudvikle en tandpleje med høj faglighed, fokus på facilitering af sundhed, god service og gode arbejdspladser med en sund balance mellem disse hensyn. Vi forventer dit positive bidrag til denne udvikling. Du kan læse mere om vores mål og planer på Tandplejens hjemmeside www.tandplejen.haderslev.dk
 
Desuden kan vi tilbyde:
En spændende og afvekslende hverdag med mulighed for specialisering
En stilling som passer godt til den travle børnefamilie og giver mulighed for et aktivt fritidsliv
Mange gode og dygtige kollegaer og et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på den faglige udvikling
En lønindplacering efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer og den opgavevaretagelse, der aftales. 

Vi forventer, at du:
Sætter din faglighed højt og vil investere dig selv i fortsat faglig udvikling
Møder vores borgere i øjenhøjde og med et positivt sind
Vil bidrage med både engagement i vores patienter og i videreudvikling af vores tandpleje.

Haderslev Tandpleje servicerer 12.000 af kommunens ca. 56.000 borgere. Omkring 11.500 af dem er børn og unge, resten er omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er 45 ansatte, fordelt på fire behandlingsklinikker og en samlet tandreguleringsklinik.
Vi bor i et naturskønt område strækkende sig fra Lillebælt og 60 km ind i Sønderjylland. Vi har gode servicetilbud, et godt kulturelt tilbud og er trafikalt placeret lige syd for Trekantområdet.
 
Vil du vide mere? 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingsopslaget kan du kontakte overtandlæge Helle Svenning Jensen på telefon 74 34 80 18 eller mail hesj@haderslev.dk  
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag, senest søndag den 26. januar 2020 kl. 12.00.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende dog senest den 4. februar 2020.
 
Om kommunen
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Kontakt

Haderslev Kommune, Tandplejen

Gåskærgade 28
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet:
07-01-2020
Udløber:
24-01-2020
Kviknummer:
LJA-78771326
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020
Randers Kommunes Tandpleje
Østjylland
Frist:
01-08-2020