7
7
 ledige stillinger på Tandlaegejob
219
219
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Syddanmark

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 26-08-2019

Tandlæger til Specialtandplejen i Esbjerg, Kolding eller Sønderborg del- og fuldtid

Det giver mening at hjælpe borgere, der har et stort behandlingsbehov. Og så er det spændende og meget udviklende at møde så mange forskellige mennesker med så forskellige behov, fortæller tandlæge Maibritt Sander.

 

Høj faglighed og masser af udviklingsmuligheder

Vi ønsker, at du kommer så godt fra start som muligt, og vi er allerede nu klar til at tage godt imod nye kolleger og sørge for en grundig introduktion. Samtidig kan du se frem til at blive en del af en række velindrettede klinikker med alt nødvendigt udstyr, herunder kirurgi og narkose. Derudover tilbyder vi, at du kan specialisere dig endnu mere inden for eksempelvis kirurgi, protetik, endodonti eller noget helt fjerde her er mulighederne mange.

Fælles for klinikkerne er vores høje faglighed og evne til at sparre og videndele sammen. Og så er vi alle enige om, at det skal være sjovt at gå på arbejde, mens vi udfylder en vigtig rolle. Maibritt

Et indblik i din nye hverdag

Du kommer både i dybden og bredden med dit fag, når du:

  • behandler fysisk og psykisk handicappede og psykiatriske patienter m.fl.
  • behandler behandlingsangste børn og voksne i narkose
  • tager dig af opgaver inden for kirurgi samt fast- og aftagelig protetik.


Det er fagligt udfordrende at arbejde med lige netop denne patientgruppe. Og patienterne har virkelig brug for din hjælp.
Maibritt

 


Nyuddannet eller erfaren tandlæge

  • Du er uddannet tandlæge, og du kan også være nyuddannet, ligesom du ikke behøver at have erfaring fra specialtandplejen så længe du har lysten til at arbejde inden for specialområdet.
  • Du har et højt fagligt behandlingsniveau og fokus på forebyggelse.
  • Du er rummelig, fleksibel og ikke mindst dygtig med dine hænder.


Det er vigtigt, at du kan se patienten i en helhed og hurtigt vurdere, hvordan vi bedst muligt hjælper lige præcis den her patient. Og så skal du glæde dig rigtig meget til at begynde her hos specialtandplejen, for uanset hvor erfaren du er som tandlæge, kan du stadig lære nyt. Vi skal nok tage rigtig godt imod dig.
Maibritt

 


Vil du vide mere?

Den Regionale Tandpleje varetager blandt andet den regionale specialtandpleje og regionstandplejen i Region Syddanmark. Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje har klinikker i Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Du kan finde yderligere oplysninger om Den Regionale Tandpleje på Region Syddanmarks hjemmeside på www.regionsyddanmark.dk/tandpleje.


Du er også velkommen til at kontakte konstitueret klinikchef og tandlæge Mette Beate Bjergager på tlf. 99440870 eller mail Mette.Beate.Bjergager@rsyd.dk


Ansøgningsfristen er den 16. september 2019
.

Samtaler forventes afholdt fredag den 20. september 2019.

 


Løn og ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Løn - og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen. På klinikkerne i Esbjerg og Sønderborg er der tale om deltidsstillinger på 3-4 dage pr. uge, og i Kolding er det en fuldtidsstilling.


Det er også muligt at få en fuldtidsstilling med arbejdssted i Kolding og enten Esbjerg eller Sønderborg.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Kontakt

Region Syddanmark

Den Regionale Tandplejes klinik på Sygehus Sønderjylland, Sønderborg.
Danmark
Tlf: 24801870.
Praktisk information
Oprettet:
26-08-2019
Udløber:
16-09-2019
Kviknummer:
LJA-75102135
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Ringkøbing-Skjern Kommunale Tandpleje
Vestjylland
Frist:
13-03-2020