6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
92
92
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Syddanmark

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 10-07-2020

Tandlæger til Specialtandplejen i Esbjerg og Kolding

Hos Den Regionale Specialtandpleje har du som tandlæge mulighed for at bruge dine faglige, pædagogiske og håndværksmæssige færdigheder på patienter, der har brug for, at du kan se og rumme dem som menneske og samtidig formår at tage hånd om deres behandlingsbehov.

Vi søger nye kolleger, der har lyst til at arbejde med specialtandplejens patientgruppe enten på deltid eller på fuld tid.


Høj faglighed og masser af udviklingsmuligheder

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet og dygtige kolleger, der hjælper dig godt til rette i hverdagen. Du kan se frem til at blive en del af en række velindrettede klinikker med alt nødvendigt udstyr, herunder kirurgi og narkose. Du får mulighed for at have indflydelse på din hverdag og derudover tilbyder vi, at du kan specialisere dig endnu mere inden for eksempelvis kirurgi, protetik, endodonti eller noget helt fjerde.


Et indblik i din nye hverdag

Du kommer både i dybden og bredden med dit fag, når du:

  • behandler fysisk og psykisk handicappede, psykiatriske patienter m.fl.
  • behandler behandlingsangste børn og voksne i narkose
  • tager dig af opgaver inden for kirurgi samt fast og aftagelig protetik.
Vi søger en erfaren tandlæge med mod på nye udfordringer og forventer, at du

  • er uddannet tandlæge. Du behøver ikke at have erfaring fra specialtandplejen så længe du har lysten til at arbejde inden for specialområdet.
  • har et højt fagligt behandlingsniveau og fokus på forebyggelse.
  • er rummelig, fleksibel og ikke mindst dygtig med dine hænder.
  • kan kombinere din faglige viden og kunnen med de ressourcer, den enkelte patient har.
  • sætter en ære i den taknemmelighed, som du bliver mødt af fra vores patienter.Om arbejdet i specialtandplejen fortæller tandlæge Maibritt Sander:

Det giver mening at hjælpe borgere, der har et stort behandlingsbehov. Det er udviklende og spændende at møde så mange forskellige mennesker med hver deres individuelle behov. Det er vigtigt, at du kan se patienten i en helhed og hurtigt vurdere, hvordan vi bedst muligt hjælper lige præcis denne patient.

 

Vil du vide mere?

Den Regionale Tandpleje varetager blandt andet den regionale specialtandpleje og regionstandplejen i Region Syddanmark. Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje har klinikker i Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Du kan finde yderligere oplysninger om Den Regionale Tandpleje på Region Syddanmarks hjemmeside på www.regionsyddanmark.dk/tandpleje.

Du er også velkommen til at kontakte klinikchef, tandlæge Mette Beate Bjergager på tlf. 23471312 eller mail mbb@rsyd.dk. Ansøgningsfristen er den 12. august 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 34, 2020.


Løn og ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Løn - og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen. Der er mulighed for både hel- og deltidsstillinger på vores klinikker i Kolding og Esbjerg.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Kontakt

Region Syddanmark

Kolding, Esbjerg, Sønderborg
Praktisk information
Oprettet:
10-07-2020
Udløber:
12-08-2020
Kviknummer:
LJA-80636936
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Aabenraa Kommunale Tandpleje
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020
Sønderborg Kommune
Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-08-2020