2
2
 ledige stillinger på Tandlaegejob
20
20
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Syddanmark

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 02-09-2021

Tandlæger til tandlægevagten i Region Syddanmark - deltid

Vil du være med til at drive tandlægevagten i Region Syddanmark?

Tandlægevagten i Region Syddanmark søger et antal erfarne tandlæger til at betjene vores vagtordning i enten Esbjerg eller Kolding.

Der er tale om faste stillinger med en weekendvagt enten cirka én gang pr. måned eller cirka én gang hver anden måned efter nærmere aftale.

Tandlægevagten blev etableret i 2006 og har fungeret siden med ca. 20 klinikassistenter og 15 tandlæger tilknyttet vagtordningen.

Arbejdet i vagten består i at yde akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med mindre tandskader, fyldninger m.v.

Vagten skal som udgangspunkt være åben fra kl. 10 til 12 på lørdage, søn- og helligdage samt jule- og nytårsaftensdag, men patienter, der møder op inden for dette tidsrum, skal behandles. Du kan derfor forvente arbejdstid udover åbningstiden. Telefonen betjenes af klinikassistenter fra klinikkerne i Kolding og Odense fra kl. 9-12.

Vagten bemandes efter en vagtplan, hvor der på skift er 1 tandlæge og 2 klinikassistenter pr. vagt for henholdsvis Kolding og Odense. I Esbjerg er der 1 tandlæge og 1 klinikassistent på vagt. Der udarbejdes vagtplan for 26 uger ad gangen, så du i god tid kender dine vagter. Der tages hensyn til dine ønsker ved vagtplanlægningen og helligdagsvagter fordeles efter frivillighed eller efter rul. 

Tandlægevagten bruger journalsystemet al dente, hvorfor tandlæger med erfaring i brug af al dente vil blive foretrukket.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, herunder arbejdstid og aflønning, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mette Bjergmark på tlf. 2939 1207 eller mail  maab@rsyd.dk.  

Vil du være med til at sikre patienter et tilbud om akut tandbehandling uden for normal kliniktid, hører vi gerne fra dig  senest den 20. september 2021. Du er velkommen til at oplyse i din ansøgning, hvor ofte, du ønsker at dække en weekendvagt, og om du ønsker ansættelse i vagten i Esbjerg eller Kolding.

Ved ansættelse i Tandlægevagten i Region Syddanmark vil der blive indhentet børneattest.

Kontakt

Region Syddanmark

Nørregade 63A
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2021
Udløber:
20-09-2021
Kviknummer:
LJA-82606139
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed