7
7
 ledige stillinger på Tandlaegejob
300
300
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Voksentandplejen

Voksentandplejen

|
Indrykket 20-11-2018

Tandlæger til Voksentandplejen

En eventuelt flere stillinger er ledig ved Voksentandplejen med tiltrædelse den 1. februar, den 1. marts 2019 eller snarest derefter. Den årlige arbejdstid for en heltidsstilling er jf. overenskomst 1.440 timer årligt, som vi forsøger at fordele på 32 timer ugentligt. Der er tale om en stilling(er), hvor du kan forvente arbejde indenfor omsorgstandpleje og eventuelt tandlægekonsulentfunktionen. Vi beder dig i din ansøgning angive, hvor mange dages arbejde, du ønsker (minimum to dage og maksimum fire dage), hvilke ugedage du foretrækker, og hvilken funktion, du ønsker at varetage.  

 

Vi forventer, at du ud over ret til selvstændigt virke som tandlæge har allround-erfaring fra voksentandpleje og besidder selvstændighed, lyst og interesse for at arbejde med patienter med særlige behov. Tidligere erfaring med tandpleje for voksne borgere med funktionsnedsættelser og erfaring med aftagelig protetik vil blive betragtet som kvalificerende, men er ingen betingelse for den rette ansøger. Derimod værdsætter vi personlig modenhed, engagement og klinisk erfaring, og derfor er alle uanset alder velkomne til at søge. Vi forventer, at du har kørekort, god skriftlig fremstillingsevne og almene it-kompetencer.  

 

Vi tilbyder  

Et indholdsrigt og afvekslende arbejde i et fagligt miljø med gode kolleger og med en høj dokumenteret trivsel på arbejdspladsen. For den rette ansøger kan der også være udviklingsmuligheder fx i forhold til at arbejde med specialtandpleje, som tandlægekonsulent eller som leder.  

 

Ansættelsesvilkår

Aflønning i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny løn. Stillingerne er på deltid (eventuel fuld tid).  

 

Mere information

Du kan få nærmere oplysning om stillingerne hos overtandlæge Børge Hede på 3317 5775. Oplysninger om arbejdspladsen kan du finde på: www.voksentandplejen.dk

 

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 10. december 2018.

Vi afholder ansættelsessamtaler den 18. december.

Kontakt

Voksentandplejen

Tietgensgade 31B, 2. sal
1704
København V
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2018
Udløber:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68045214
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kerteminde Tandpleje
Frist:
26-06-2019
Guldborgsund Tandpleje
Lolland & Falster
Frist:
15-06-2019