5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
117
117
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Halsnæs kommuale Tandpleje

Halsnæs kommuale Tandpleje

|
Nordsjælland
|
Indrykket 08-09-2020

Tandplejen i Halsnæs søger en erfaren tandlæge.

Stillingen er en tidsbegrænset vikar stilling med en forventet periode fra 1.november 2020 til 1. november 2021, med mulighed for forlængelse efter aftale. Arbejdsområdet vil primært være tandpleje for vores børn og unge.

Tandplejen i Halsnæs er sammenlagt i efteråret 2019 og har i dag adresse på en moderne central klinik i Frederiksværk by. Vi er en lille velfungerende tandpleje med 4 tandlæger, 2 tandplejere og 10 klinikassistenter.

Halsnæs kommune har 31.280 indbyggere og ligger 50 minutters kørsel fra København. Vi behandler 5.900 børn/unge samt ca. 120 omsorgspatienter. Vores ortodonti udføres i et fælleskommunalt samarbejde med Hillerød kommunale tandpleje. Vi benytter os af fagsystemet TMT.

Alle vores patienter vurderes efter en struktureret tandsundhedsplan, som vi har udarbejdet med Tandlægeskolen i København, og planen er fuldt implementeret hos alle personalegrupper i tandplejen.

For medarbejderne er tandplejen kendetegnet ved god trivsel, og vi ser alle frem til at byde vores nye kollega velkommen i tandplejen.

Har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en Tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, velorganiseret profylakse, evidensbaserede behandlingsmetoder og et Tandplejeteam af erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.
 

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst efter principper om Ny løn.

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 22. september 2020.


Ansættelsessamtaler
Tirsdag den 29. september 2020 efter klokken 13.00

Kontakt 
Er du blevet interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Overtandlæge Mette Nabe-Nielsen på telefon 29 47 43 70.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt

Halsnæs kommuale Tandpleje

Skolevej 1
3300
Frederiksværk
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
22-09-2020
Kviknummer:
LJA-81046191
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Den kommunale Tandpleje, Roskilde Kommune
¤Midtsjælland
Frist:
05-10-2020
Horsens Kommunale Tandpleje
¤Østjylland
Frist:
01-10-2020