6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
74
74
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Odense Kommunale Tandpleje

Odense Kommunale Tandpleje

|
Fyn
|
Indrykket 29-01-2021

Tandplejen i Odense Kommune søger en engageret tandlæge

Til Center for Tandpleje i Odense Kommune søger vi en engageret tandlæge, der som klinikleder vil varetage kliniske opgaver samt stå i spidsen for den daglige drift af Sct. Hans børne- og ungeklinik.
 
Om jobbet
Som klinikleder er du ansat i Center for Tandpleje og vil, ligesom Tandplejens øvrige klinikledere, indgå i Center for Tandplejes ledergruppe. I det daglige er du tilknyttet Sct. Hans Tandklinik, der ligger ved Sct. Hans Skole, og er en veletableret klinik med et børnegrundlag på cirka 5.500 børn og unge. Sammen med klinikkens 1. klinikassistent tilrettelægges den daglige drift, og du indgår selv i det kliniske tandlægearbejde ved stolen og ved delegering af opgaver. Via din deltagelse i centerets ledergruppe indgår du i et stærkt fagligt fællesskab og bidrager til at understøtte overtandlægen i drift og udvikling af tandplejen i Odense Kommune.
 
Vi lægger vægt på, at du er fagligt velfunderet og ønsker at udvikle dig imod daglig drifts- og personaleledelse. Du kan have erfaring fra en lignende stilling, men det kan også være dit første lederjob.
 
Der vil være et fortsat fokus på at understøtte både din tandfaglige og din ledelsesmæssige udvikling via fx kurser og videreuddannelse.

Om dig
Vi forventer, at du

  • Er uddannet tandlæge med ret til selvstændigt virke
  • Går på arbejde for at gøre en forskel for tandsundheden blandt børn og unge
  • Har en anerkendende tilgang til børn og unge og deres forældre
  • Trives som del af et hold og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø

Om os
Center for Tandpleje består af Børne- og Ungetandplejen, Tandreguleringscenter Fyn, Voksentandplejen og den centrale administration. De tandfaglige områder er bemandet af dygtige og engagerede teams af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere, og sammen med den centrale administration er vi i alt 170 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden for at sikre den bedste service for borgerne.

Børne- og Ungetandplejen foregår på 8 lokalklinikker beliggende på skoler i Odense Kommune.

Tandreguleringscenter Fyn varetager alle ortodontiske behandlinger til børn og unge fra fem fynske kommuner. Voksentandplejen behandler omsorgspatienter fra Odense Kommune og specialtandplejepatienter henvist fra det meste af Fyn. Disse specialer er samlet på Grønløkkevej i Odense. Center for Tandpleje råder desuden over eget dentallaboratorium og egen røntgenafdeling og har en kirurgisk afdeling tilknyttet et fast narkoseteam.

Center for Tandpleje i Odense byder ind på de nationale dagsordner og har høje ambitioner for at være med til at løse fremtidens udfordringer på det kommunale tandplejeområde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på 35 timer pr. uge og ønskes besat pr. 1. maj 2021.
 
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte ovetandlæge Irene Lund på 2380 6215 hverdage mellem kl. 8:00 og 10:00 eller pr. e-mail irlun@odense.dk

Du er også velkommen til at sende en e-mail/sms med ønske om at blive ringet op samt forslag til tidspunkter.

Læs mere om Center for Tandpleje på www.odensetandpleje.dk
 
Det praktiske
Ansøgningsfristen er 25. februar 2021. Samtaler afholdes i uge 9 og 10.

Vedlæg venligst eksamensdokumentation for tandlæge-uddannelse samt dokumentation for ret til selvstændigt virke.

 

Søg stilling
Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Odense Kommunale Tandpleje

Grønløkkevej 2
5000
Odense C
Danmark
Tlf: 65 51 55 19
Praktisk information
Oprettet:
29-01-2021
Udløber:
28-02-2021
Kviknummer:
LJA-81646870
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
Nordjylland
Frist:
28-02-2021
Aalborg Kommune, Børne- og Familieafdelingen
Nordjylland
Frist:
28-02-2021