4
4
 ledige stillinger på Tandlaegejob
97
97
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Kalundborg kommunale tandpleje

Kalundborg kommunale tandpleje

|
Vestsjælland
|
Indrykket 28-09-2020

Tydelig overtandlæge med ledelseserfaring

Vores mangeårige overtandlæge i tandplejen i Kalundborg Kommune går på pension. Derfor søger vi nu en engageret person til en spændende og attraktiv stilling som overtandlæge.


Vi søger efter en engageret, faglig stærk overtandlæge med humor, som kan fortsætte og forny den gode indsats, der allerede er sat i gang på vores 2 tandklinikker. Du skal have styr på driften, så det kræves at du er og har lyst til at være - en dygtig administrator, der sikrer at budgettet holder. Det kræver at du har overblik og vilje, og samtidig kan vise og skabe retningen for medarbejderne.


For at få succes i jobbet, skal du have fokus på kerneopgaven, og kunne udfordre personalet i udviklingen af arbejdsgange, og i at tage nye velfærdsteknologiske løsninger i brug. Du skal kunne skabe og fastholde en god virksomhedskultur, der balancerer økonomi, personalebehov og trivsel. Dette gøres ved at udstråle autoritet, være ansvarlig, kunne inddrage og uddelegere baseret på en gennemgående tiltro til, at medarbejderne både kan og vil selv.


Du er som person og leder robust og balanceret også i pressede situationer og kender dine egne grænser. Du skal være en god kommunikator og kunne mestre det relationelle såvel i egen enhed som ift. samarbejdspartnere. Du er teamplayer og ønsker at indgå i et socialt arbejdsfællesskab med personalet, samtidig med at du er bevidst om balancen i og udfordringerne med, at skille arbejdsliv og privatliv.


Vi søger en leder, der brænder for området og som med power og handlekraft, har mod til at gå nye veje når det kræves og som har gennemslagskraft og står ved dit ord også når du evt. møder modstand. Du skal være loyal, struktureret og have gode organisatoriske evner, hvor du har forståelse for samspillet med forvaltningen og det politiske niveau.


Du skal kunne kommunikere ærligt og lige ud af posen, samtidig med at du kan synliggøre området internt og eksternt. Din måde at lede og kommunikere på skal med andre ord være baseret på tillid, ordentlighed, troværdighed. Du tør at være leder og du evner at lede både ned, til siden og op.


Se den fulde Job- og Personprofil her


Din profil
Vi søger en overtandlæge, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.

Du skal:

 • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog
 • Kunne balancere mellem forankring og fornyelse på et område med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling
 • Være handlekraftig, synlig og tydelig og samtidig være lyttende og anerkendende
 • Kunne prioritere den faglige sparring med ledere og medarbejdere
 • Være kreativt tænkende, have humor og kunne lede med et glimt i øjet
 • Være visionær og udviklingsorienteret og have et godt blik for områdets muligheder og samarbejdsrelationer
 • Have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber
 • Kunne lade dig inspirere af lederne og medarbejderne og samtidig kan lede op, ned og ud
 • Være stærk kommunikativt og handlekraftig når det kræves
  have ledelseserfaring indenfor området og en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau
 • En tydelig leder af ledere
  have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og fag-fagligt overblik


Derfor skal du vælge os
En spændende stilling som overtandlæge med masser af udviklingsmuligheder på et område der er veldrevet og har lange traditioner, der både kan og skal udvikles videre. Du vil også blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune.


Løn og ansættelsesvilkår
De ambitioner og krav, der knytter sig til stillingen, muliggør en attraktiv lønaftale, der forhandles ud fra gældende overenskomst.


Hvis du vil vide mere
Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til Direktør Søren Ole Sørensen, telefon 24 25 42 70


Ansøgning
Ansøgning uploades senest den 28. oktober 2020, via linket nedenfor.


Den 30. oktober 2020 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.


1. samtalerunde afvikles den 11. november 2020 i tidsrummet kl. 8.00-15.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 47. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.


2. samtalerunde afvikles den 24. november 2020 kl. 9.00 14.00.

Ansøgeren forventes at tiltræde 1. januar 2021.


Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.


Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.


Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.


Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk 


I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Kalundborg kommunale tandpleje

Skovbrynet 51
4400
Kalundborg
Tlf: 59534555
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2020
Udløber:
28-10-2020
Kviknummer:
LJA-81194649
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health
Østjylland
Frist:
03-11-2020