5
5
 ledige stillinger på Tandlaegejob
117
117
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

|
Østjylland
|
Indrykket 30-10-2019

Uddannelsesstillinger til specialtandlæge i Ortodonti

Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Tandlægeskolen på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger tre videreuddannelsesstuderende pr. 1. september 2020. Stillingerne er af tre års varighed og er fuldtidsstillinger.
 

Du bliver ansat på Sektion for Ortodonti

Indhold i uddannelsesstillingen
Som videreuddannelsesstuderende forberedes du til den moderne kliniske praksis inden for ortodonti. Under uddannelsen får du:

 • Kliniktid
 • Obligatoriske kurser i regi af Sundhedsstyrelsen
 • Seminars, hvor du som videreuddannelsesstuderende indgår og varetager 3-5 seminars pr. semester
 • Forskningsprojekt
 • Bliver en del af et internationalt miljø med undervisere med højt fagligt niveau
 • Dine kompetencer
 • Du er uddannet tandlæge og har mindst 2 års fuldtidsbeskæftigelse (2880 timer) med praktisk, klinisk odontologi. Heraf skal fuldtidsbeskæftigelse med børnetandpleje udgøre mindst 1 år, svarende til 1440 timer.


Om Sektion for Ortodonti
På Sektion for Ortodonti behandles børn og voksne med behov for tandregulering og her undervises både tandlægestuderende og specialtandlægestuderende, nationalt og international.

På sektionen foregår også omfattende forskning inden for behandlingsmetoder og de biologiske mekanismer bag sygdoms- og behandlingsrelaterede ændringer i kæber og tandbuer.

 
Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Du vil som videreuddannelsesstuderende blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed.

Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet.

På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

 
Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionssekretær Trine Zederkof Jønsson, mail: ortho.postgrad.program@dent.au.dk
 
Arbejdsstedets adresse er Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.
 

Ansættelsesgrundlag

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten.


Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde følgende:

 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Kopi af eksamensbeviser
 • Autorisation som tandlæge
 • Dokumentation for minimum 2 års klinisk arbejde. Af dokumentationen skal det fremgå, i hvilken periode timerne er optjent og ved hvilken tandlæge. Hvis du har arbejdet flere forskellige steder, skal du sende dokumentation for hvert sted.
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet.

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.


Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 
Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Kontakt

Aarhus Universitet, Hovedområdet Health

vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2019
Udløber:
15-12-2019
Kviknummer:
LJA-76917111
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Den kommunale Tandpleje, Roskilde Kommune
¤Midtsjælland
Frist:
05-10-2020
Horsens Kommunale Tandpleje
¤Østjylland
Frist:
01-10-2020