9
9
 ledige stillinger på Tandlaegejob
31
31
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Varde Kommunale Tandpleje

Varde Kommunale Tandpleje

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 01-10-2021

Varde søger tandlæger til faste stillinger

Vi kan tilbyde ca. 9.500 skønne børn og unge, der gerne vil sige både Hej! og TAK for god behandling til dig og dine kolleger. Herudover har du også mulighed for at blive tilknyttet det team, der arbejder med tandpleje til vores ca. 120 voksne patienter i special- og socialtandpleje.
 
Tandplejen i Varde søger nu 2 engagerede tandlæger til faste stillinger. Vi hører gerne fra dig, uanset om du har erfaring, gerne vil optjene ret til selvstændigt virke, eller du er nyuddannet, blot du ønsker at arbejde med børn og unge.
 
Vi arbejder sammen og sammen med patienter og forældre - mod visionen Sunde tænder et fælles ansvar, hvor faglighed, forebyggelse og inddragelse går hånd i hånd. Kun det bedste er godt nok til vores patienter, og derfor vægter vi høj faglig kvalitet. Det opnår vi bl.a. gennem vores enestående muligheder for faglig sparring indenfor alle dele af tandplejen og mellem alle faggrupper, der tilsammen tæller ca. 36 medarbejdere.

Denne mulighed for sparring og evt. sidemandsoplæring er helt naturlig på vores klinik, og vi lægger helt generelt vægt på, at du gerne vil dygtiggøre dig gennem hele dit arbejdsliv.
 
Der er 18 units på klinikken heraf anvendes de 5 til tandregulering. Alle undersøgelser og al behandling foretages på den centrale klinik. Vi varetager en meget stor del af de kirurgiske og endodontiske opgaver på klinikken. Ortodontisk behandling varetages af privatpraktiserende specialtandlæger og klinikassistenter, der har til huse sammen med den kommunale tandpleje, og som vi har et enestående samarbejde med.  Vi har derudover faciliteter på alle skolerne i kommunen, hvor klinikassistenter foretager tandbørsteinstruktioner samt andre profylaktiske tiltag, der ikke kræver en unit. Centralklinikken er beliggende i Varde by.
 
Arbejdstiden kan tilrettelægges som en fuldtidsstilling, men vi er også interesseret i at høre fra dig, hvis du ønsker ansættelse på deltid.
 
Tiltrædelse 1. december eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
Ansøgningsfristen er fredag den 22. oktober 2021 kl. 8.00.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43.
 
Yderligere information kan fås ved henvendelse til chef for Børn og Familie Berit Østergaard Nielsen, på telefon 24 47 66 78.
 
Ansøgning og eventuelle anbefalinger, sendes via dette link.
 
Ved ansættelser kræves børneattest for ansatte, der skal arbejde med børn under 15 år.
Attesten skal ikke sendes med ansøgningen.
 
I Varde Kommune findes alt fra købstadsbyen Varde over industri til landbrug. Kommunen har mange strenge at spille på, f.eks. de naturskønne områder ved Blåvand, Vejers og Henne Strand. Besøg også gerne kommunens hjemmeside på www.vardekommune.dk og Tandplejens hjemmeside på www.tandplejen.vardekommune.dk
 
Hver dag går Varde Kommunes 4000 dygtige og ihærdige medarbejdere på arbejde for vores borgere og erhvervsliv. I Danmarks vestligste kommune arbejder vi som et hold og bruger vores faglighed, menneskelighed og energi til at skabe værdi for mennesker, virksomheder og kommunens gæster. Vi tør udfordre vanetænkning og tænke langsigtet. Og så får vi tingene fra hånden, når arbejdet skal gøres. Vil du være en del af holdet, så kom og vær med!

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Varde Kommunale Tandpleje

Lerpøtvej 50
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-10-2021
Udløber:
22-10-2021
Kviknummer:
LJA-82741289
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Haderslev Kommune, Tandplejen
Syd- og Sønderjylland
Frist:
14-11-2021
PPclinic
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
25-10-2021