11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
23
23
 ledige stillinger i profiljob netværket

Spørgsmål om søgninger

Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?
Har du lavet en fritekstsøgning på eksempelvis ”tandlæge”, vil du få vist alle tandlægestillinger og relaterede jobannoncer fra hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre til at målrette søgningen, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn, der vises.
I ”drop-down” menuen, hvor der står ”Relevans”, kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller relevans i forhold til dine søgekriterier.


Kan jeg søge på flere ord samtidig?
I søgefeltet til fritekstsøgning kan du sagtens skrive to eller flere søgeord. Tandlaegejob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord og dernæst jobannoncer, der matcher ét af ordene.


Kan jeg udelukke ord fra min søgning?
Du udelukker ord fra søgningen ved at skrive ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil ”tandlæge –vikar” vise tandlægejobannoncer men ikke annoncer for tandlægevikarer.


Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?

Midt i skærmen, lige over søgeresultatet, er der en ”drop-down” menu, hvor der står ”Relevans”. Vælg i stedet ”Dato” og søgeresultaterne vil blive sorteret efter indrykningsdato med de seneste vist først.

Kan jeg få mit resultat vist på et kort?
I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort. Du kan forstørre kortet ved at klikke på linket ”Større kort” nedenunder det.


Hvordan fungerer søgemaskinen?

Tandlaegejob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans. Det betyder, at Tandlaegejob indekserer alle jobannoncer efter bl.a. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder blandt andet jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter tandlæge, så vises først alle tandlægestillinger og dernæst stillinger, der relaterer sig til ordet ”tandlæge”.

TILBAGE