6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
13
13
 ledige stillinger i profiljob netværket

Om Tandlaegejob


Tandlaegejob er en jobdatabase, der giver dig enestående muligheder for at målrette din søgning efter jobannoncer, der passer til netop din profil og karriereønsker. Vi dækker hele Danmark, og hos os kan du både finde job som filialleder, tandlæge i regionerne, specialtandlæge eller overtandlæge.

Du kan selv søge efter relevante job, eller du kan oprette en personlig jobagent. Når du opretter en jobagent, modtager du automatisk e-mails om de job, der matcher dine søgekriterier - på den måde holder du dig hele tiden opdateret omkring jobmarkedet og undgår at overse drømmejobbet.

Medlem af ATO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte ATO for at få råd og vejledning. Vi tilbyder blandt andet:

· Kurser

· Løn og ansættelse 


Vikar
Mangler du en vikar, har ATO en intern vikarliste, som du kan få tilsendt ved at sende en mail til alm@ato.dk.
Ønsker du at blive vikar, kan du ligeledes sende en mail til alm@ato.dk for at komme på listen. Du skal selv huske at kontakte os, hvis du ikke længere ønsker at stå på vikarlisten.

Du finder yderligere information om ATO på vores hjemmeside. For at læse mere om vores mange medlemsfordele, klik her.

Vil du annoncere?
Tandlaegejob er din direkte vej til de bedste kandidater inden for tandpleje. Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt Ann –Louise Madvig hos ATO. Du er også velkommen til at sende din annonceordre til alm@ato.dk, som herefter vil sørge for, at din stillingsannonce bliver oprettet på Tandlaegejob.dk 

Læs mere om priser og udsendelse af vores nyhedsbreve her.