11
11
 ledige stillinger på Tandlaegejob
30
30
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Guldborgsund Tandpleje

Guldborgsund Tandpleje

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 08-12-2021

Ambitiøs og dygtig tandlæge til kommunal tandpleje i Guldborgsund

Vil du være en del af et stærkt team på 35 dygtige og engagerede tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, så søg fuldtidsstillingen som tandlæge i Center for Tandpleje, Guldborgsund kommunes offentlige tandklinik.

Stillingen er med ansættelse fra 1. februar 2022 eller snarest derefter.

Lidt om dig:
Du er uddannet tandlæge og har gerne erfaring i kommunalt eller privat regi. Du har en anerkendende tilgang til patienterne og brænder for at hjælpe både børn, unge og ældre samt personer med psykisk eller fysisk handicap. Du bidrager helt naturligt med stort engagement, høj faglig kvalitet og trives godt i samarbejde med forskellige faggrupper i en stor organisation.

Lidt om os:
Center for tandpleje er en moderne arbejdsplads i løbende udvikling med de bedste klinikforhold, engagerede kolleger og gode muligheder for yderligere faglig kompetenceudvikling.

Vi varetager tandplejetilbuddet for ca. 10.500 børn og unge, tandregulering på egne klinikker, 180 patienter i omsorgstandplejen, 160 patienter i specialtandplejen og 250 patienter i Storstrøms Fængsel. Klinik for social tandpleje for 250 borgere i Sakskøbing. Forebyggende indsats har høj prioritet og med vores tandlægebus tilbydes opsøgende profylaksetilbud på daginstitutioner, skoler og plejecentre. Som nye indsatsområde besøger vi alle nyfødte børn og forældre i eget hjem, når børnene er et halvt år gamle.

Center for Tandpleje ligger i Nykøbing F., kun 5 minutters gang fra tog- og rutebilstationen. Klinikken består af 18 topmoderne klinikker, mobil tandlægebus, 3D-røntgen og en narkose-/omsorgs-/specialtandpleje-/kirurgiklinik med lift og alt i udstyr.

Løn og ansættelse:
Har du lyst til at gøre en forskel og sætte smil på læberne på vores mange patienter, så send din ansøgning afsted helst online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Mere Information:
Overtandlæge Henning Michael Tønning mobil - 25 18 09 18.

Ansøgningsfrist: Den 17. januar 2022.

Samtaler:
Ansættelsessamtaler afholdes snarest efter ansøgningsfrist.

Tiltrædelse:
Forventet tiltrædelse 1.2.2022 eller snarest derefter.

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
 
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Kontakt

Guldborgsund Tandpleje

Nørregade 21 B
4800
Nykøbing F.
Tlf: 54 73 14 10.
Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069823
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed