6
6
 ledige stillinger på Tandlaegejob
41
41
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Midtjylland

Region Midtjylland

|
Midtjylland
|
Indrykket 05-07-2022

Arbejd med alle facetter af tandlægefaget hos den Regionale Specialtandpleje i Holstebro.

Har du lyst til at indgå i et læringsrigt arbejdsmiljø med højt specialiseret tandbehandling og gode kollegaer, og har du mod på at få dine kompetencer i spil i en ny, spændende og givende tilgang til tandbehandling? Ja, så har vi jobbet til dig!

Ansættelsesstart pr. 1 september 2022 eller efter aftale.
Stillingen er 37 timer ugentligt.

Højt specialiseret, alsidig tandpleje og en spændende patientgruppe

"Jeg troede slet ikke, det var det, I lavede"

Sådan lød det fra en af vores nyligt ansatte, som blev overrasket over, at specialtandplejen også laver avancerede behandlinger med implantatprotetik, bidrekonstruktioner, fast og aftagelig protetik, kirurgi og meget mere.

Vores nøgleopgave er at fremme tandsundheden for den fysisk og psykisk udfordrede patientgruppe, og derfor har vi i vores tilgang til tandbehandling, fokus på det hele menneske. Som tandlæge hos os får du mulighed for at arbejde med alle facetter af tandlægefaget, mens du udvikler dit kendskab til medicinske, somatiske og udviklingsforstyrrede tilstande, som kendetegner vores patientgruppe.

Godt læringsmiljø med gode muligheder for faglig udvikling

Vi vægter kompetenceudvikling af alle vores medarbejdere, og gode samarbejdsrelationer med privat praksis og kommunal tandpleje. Vores medarbejdere har desuden et stærkt kollegialt samarbejde med vægt på faglig sparring.

Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og en god trivsel blandt alle medarbejdere.

Er du vores nye tandlæge?
Vi tilbyder dig stort ansvar, og derfor foretrækker vi, at du har nogle års erfaring inden for tandlægefaget. Vi glæder os til at få dig med på holdet, hvis du:

  • Trives i en udfordrende og foranderligt arbejdsmiljø
  • Evner at bringe pædagogik og empati ind i din tilgang til patienterne
  • Har erfaring med aftagelig og fast protetik
  • Er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst
  • Har lyst til at indgå i et kollegialt fælleskab, der vægter faglig sparringStillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen i tidsrummet 8:00-15:30, men der er mulighed for aftale om deltid. Ansættelsen er primært på vores klinik i Holstebro, og stillingen omfatter behandling af patienter på klinik. Der kan også være mulighed for at kombinere ansættelsen med 1-2 dage i Tandplejen Nordvestjylland til børne-, unge- og voksentandplejen.
 
Ansættelsesstart

D. 1. september 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på  området. Lønnen vil typisk ligge i intervallet 550.000-710.000/år inkl. pension ved ansættelse på 37 timer. Ansættelsesvilkårene indbefatter bl.a. betalt frokostpause og tid til journalskrivning, 6. ferieuge, barns 1. sygedag og faste lukkeuger.

Med henvisning tilLov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste ved Hospitalsenhed Midt, Regional Specialtandpleje.

Ansøgningsfrist
Din ansøgning indeholdende autorisationsID skal være os i hænde 7. august 2022. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted hurtigst muligt herefter. Der vil være mulighed for samtale sen eftermiddag under diskretion.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte cheftandlæge Marianne Jørgensen maeljo@rm.dk tlf. 7844 6734 / 5173 1403.
 

Om os
Vi er landets største specialtandpleje med 30 medarbejdere heraf 10 tandlæger, 1 specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, samt 2 kliniske tandteknikere. Vi har 9 moderne tandklinikker og 3 operationsstuer med fast anæstesipersonale.

Vores patientgruppe består hovedsageligt af voksne med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne, så som patienter med autisme, psykiske lidelser, traumeinduceret hjerneskade med flere. Derudover behandler vi børn, som har brug for generel anæstesi på grund af et stort behandlingsbehov.

På årsplan tilbyder vi regelmæssig tandpleje til cirka 1.600 patienter og udfører cirka 800 patientbehandlinger under anvendelse af generel anæstesi. Afdelingen har behandlingsaftaler med 22 kommuner primært fra Region Midtjylland. Vores afdeling er organiseret med centralklinik på Regionshospitalet i Viborg samt yderligere 5 klinikafsnit (Regionshospitalet Randers, Holstebro, Vitapark Odder, Sølund Skanderborg samt Sødisbakke Mariager).

Der udføres tandbehandling i generel anæstesi på regionshospitalerne i Viborg og Randers.

Vi er en del af Hospitalsenhed Midt, som du kan læse mere om her.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kontakt

Region Midtjylland

Heibergs Allé 4
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83794205
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed